Keresés
Close this search box.
Fotó: Sahara Force India

Pérez bejelentette: marad a Force Indiánál

Fotó: Sahara Force India

Véget vetett a találgatásoknak a jövőjével kapcsolatban Sergio Pérez, aki a minap bejelentette: 2017-ben is a Force Indiánál folytatja pályafutását.

A csapat tulajdonosa, Vijay Mallya már a Brit Nagydíjon úgy nyilatkozott, hogy jövőre is maradni fog a pilótafelállásuk, azonban a mexikói versenyző több interjújában is úgy fogalmazott, hogy a végső döntést ő és a szponzorai hozzák meg.

Pérezt a szezon folyamán a Williamsszel, a Renault-val de még a Ferrarival is szóba hozták, azonban végül mégis maradni fog a Force Indiánál, ahol már egészen 2014 óta nyomja a gázt. „Örülök, hogy megerősíthetem: 2017-ben is a Force Indiánál fogok versenyezni, miután a csapat és a támogatóim megegyeztek egymással.

Nagyon boldog vagyok a csapatnál, és jó érzéseim vannak a jövővel kapcsolatban. Az elmúlt években részese voltam a folyamatoknak és biztos vagyok abban, hogy megvan bennünk a potenciál ahhoz, hogy még előrébb haladjunk.

A csapat ismer engem és ez elengedhetetlen a stabilitáshoz, ez pedig különösen fontos az olyan szabályváltozások előtt, mint amik 2017-ben várhatóak. Izgatottan várom a szezon további részét, valamint a jövő évi kihívásokat.

Köszönöm a csapatnak a belém vetett hitét és mindent meg fogok tenni azért, hogy ezt pontok, pódiumok vagy esetleg győzelmek formájában viszonozni tudjam. Mindemellett szeretnék köszönetet nyilvánítani a mexikói partnereiknek, különösen a Telmexnek és a Telcelnek, akik egészen kis korom óta támogatnak engem.”

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top