Fotó: Sportime

Susie Wolff visszatér az F1-be?

Fotó: Sportime

A Williams Forma-1-es csapatának egykori tesztpilótája, Susie Wolff tavaly döntött úgy, hogy abbahagyja sportolói karrierjét. Nem sokat lehetett arról tudni, hogy pontosan mihez is fog kezdeni – egészen idáig.

Azt sejteni lehetett, hogy a Mercedes sportigazgatójának felesége nem fogja sokáig bírni benzingőz nélkül, azonban csak halk pletykák keringtek arról, hogy a 33 éves versenyzőnő mivel fogja kitölteni a hirtelen megüresedett naptárát.

A korábban a DTM-et is megjárt Susie 22 év után volt az első női pilóta a királykategóriában, aki szabadedzésen is vezethetett. Ennél közelebb azonban nem került a versenyzéshez, így tavaly szögre akasztotta a bukósisakját.

Az F1 rajongóinak – a hírek szerint legalábbis – nem kell sokáig nélkülözniük, ugyanis ha lehet hinni az egyre hangosodó pletykáknak, akkor a Channel 4 Forma-1-es közvetítésének lesz az egyik szakkommentátora.

Az idei stábról kedden rántják le a leplet a sajtó előtt, de sokan már mérget is vennének arra, hogy a skót hölgy is a csapat tagja lesz.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top