Fotó: Sahara Force India

Szívesen maradna Hülkenberg csapattársa Pérez

Fotó: Sahara Force India

Sergio Pérez reméli, hogy a hónap végéig tájékoztatást tud adni arról, hogy hol fogja folytatni 2017-ben. A mexikói elmondta: nagyon örülne annak, ha a Force Indiánál maradhatna.

Az európai futamok alatt rengeteg spekuláció született azzal kapcsolatban, hogy vajon hol fogja folytatni karrierjét a 26 éves pilóta. A leghangosabb pletykák akkor arról szóltak, hogy a Williamshez vagy a Renault-hoz igazolhat.

Pérez korábban úgy nyilatkozott, hogy szeretné még Szingapúr előtt megtenni a bejelentést a jövőbeli terveivel kapcsolatban, azonban úgy tűnik, hogy erre még egy kicsit várnunk kell. Mindemellett Pérez jelezte, hogy jövőre is szívesen maradna Nico Hülkenberg csapattársa a Force Indiánál. “Igen, reméltem, hogy olyan helyzetben leszek, hogy a terveimet ezen a hétvégén megoszthassam veletek” – nyilatkozta a közép-amerikai versenyző a Marina Bay-en.

“Egy pár dologgal késésben vagyunk, de nagyon remélem, hogy a következő futam előtt már elárulhatom, hol fogok jövőre versenyezni” – tette hozzá Pérez, aki kiemelte, hogy korábbi interjúiban is rendre hangsúlyozta azt, hogy szívesen maradna 2017-ben is jelenlegi csapatánál.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top