Keresés
Close this search box.
Fotó: Sportime Magazin / Szeleczky Afrodite

Szörnyű volt Massa hétvégéje

Fotó: Sportime Magazin / Szeleczky Afrodite

Felipe Massa nemes egyszerűséggel szörnyűnek nevezte a Magyar Nagydíjat, miután folyamatosan kormánykerék problémákkal küzdött, s végül a 18. helyen intette le a kockás zászló – mindemellett két kört is kapott az éllovasoktól.

A 35 éves brazil versenyző a szombati kaotikus időmérőn összetörte az autóját, ez a baleset pedig a vasárnapi futamára is hatással volt, hiszen már akkor meggyűlt a baja az autóval, amikor fel kellett volna állnia a rajtrácsra – mint kiderült, az autónak a kormánymű fogaslécét a szerelők kénytelen voltak kicserélni.

Annak ellenére, hogy mind Massa, mind pedig a csapat mindent megtett annak érdekében, hogy egy sikeres versenyük legyen, a brazil pilóta az egész futam alatt küzdött az egyensúlyproblémákkal. „Ez egy szörnyű verseny volt, a problémák már a rajtrácsra vezető úton is jelentkeztek – a kormánykerekem egyik oldala túl könnyű, míg a másik túl nehéz volt” – kezdte Massa, aki amúgy magazinunknak a hétvége folyamán exkluzív interjút is adott.

„Megpróbáltuk megoldani a problémát, de sajnos nem sikerült, de legalább valamennyit tudtunk javítani, mert az első körök lehetetlenek voltak. Megtettem minden tőlem telhetőt, de ez nem az az eredmény volt, amit el szerettünk volna érni.”

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top