Keresés
Close this search box.

Vijay Mallya nagy csatákra számít a középmezőnyben

blank

Az Ausztrál Nagydíj eseményeit figyelembe véve hatalmas csatákra számít a szezon során a középmezőnyben Vijay Mallya, a Force India csapatfőnöke.

A Force India az Albert Parkban kemény harcot vívott a pontokért a Toro Rossóval, a Williamsszel, a Haas-al és a Renault-val. Mallya arra számít, hogy a legtöbb izgalmat a középmezőnyben zajló csaták fogják biztosítani.

„A mezőnyben több a verseny és a csapatok is közelebb vannak egymáshoz, mint bármikor máskor az elmúlt években. Négy vagy öt istálló körülbelül ugyanazon a szinten van, amely szoros csatákat eredményezhet közöttünk, nem csak a kvalifikációkon, de a versenyeken is.

Ez a szurkolóknak csak jó, ugyanis éppen erre van szüksége a sportnak, és úgy gondolom, hogy Melbourne is azt mutatta, hogy a mezőny közepe a legszórakoztatóbb a kerék-kerék elleni harcoknak köszönhetően.

A papírforma szerint a Bahreini Nagydíjon erősek lehetünk, szóval optimista vagyok és remélem, hogy tudjuk azt a szintet hozni, mint Melbourne-ben” – zárta gondolatait a 60 éves indiai üzletember.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top