Keresés
Close this search box.
Fotó: H-Moto Team

Dupla pontszerzésre készül Oschersleben-ben Kakuszi Ádám

Fotó: H-Moto Team

A H-Moto Team fiatal tehetsége ezen a hétvégén a németországi Oschersleben-ben folytatja idei szereplését a nemzetközi mezőnyben. Kakuszi Ádám az egyik legerősebb nemzetközi utánpótlás sorozatban, a német ADAC Junior Cup-ban állt rajthoz, és abban reménykedik, hogy a tavalyi eredményeinél – az első futamon a 14, míg a másodikon 10. lett – jobban teljesít majd, és összetettben is sikerül előrelépnie a jelenlegi 13. pozíciójából.

A H-Moto Team ifjú tehetsége, Kakuszi Ádám ezen a hétvégén folytatja szereplését az ADAC Junior Cup sorozatban. Európa egyik legerősebb utánpótlás-bajnokságának mezőnye korábban Assenben teljesített dupla futamot, ahol a 15 éves motoros abszolút nem vallott szégyent, és a népes mezőnyben végül mindkétszer a pontszerző 12. helyen zárta a szezonnyitót. Ádámra most az az oscherslebeni pálya vár, ahol tavaly már versenyzett a sorozatban, és az első futamon a 14., míg a másodikon 10. lett, így azzal a feltett szándékkal hajt ki a német aszfaltcsíkra, hogy mindenképpen előrébb végezne, mint 2017-ben.

„Nagyon vártam a folytatást, ráadásul a tavalyi szezonban már sikerült megismernem a pályát, aminek nagyon tetszett a vonalvezetése. Volt egy hosszabb szünet a szezonnyitó és a mostani, második versenyhétvége között, így videózással készültem elsősorban a mostani megmérettetésre. Persze a motorozás sem maradt ki a programból, és az Euroringen tartott magyar bajnoki futamon sikerült is dobogóra állnom a Supersport 300-as kategóriában. Szeretném felülmúlni a tavalyi eredményemet, és a célom, hogy ezúttal mindkét futamot a legjobb nyolc között zárjam”– mondta Kakuszi Ádám, aki összetettben nyolc ponttal a 13. helyen várja a folytatást.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top