blank

Hrutka Dávid: Nem adom fel!

blank

Hrutka Dávid neve is szerepelt az indulók között a Quad Track OB 1. futamán, melynek a miskolci Speedway Aréna adott otthont. 

 

 

Sajnos Dávidnak ez a hétvége nem a tervek szerint alakult.

 

Szia Dávid, május 26-án a Quad Track OB 1. futamán álltál rajthoz, ami a miskolci salakpályán került megrendezésre. Hogy érezted magad?

– Sziasztok! Sajnos most csak a szabad edzésig jutottam, azzal viszont abszolút meg voltam elégedve. Nagyon tetszett a pálya nyomvonala, látszott, hogy nem egy elhanyagolt helyre érkeztünk. Ami még ettől jobban is meglepett, hogy nagyon magas volt a versenyzői létszám, így hatalmas feelinget adott.

 

Sajnos most csak az edzésig jutottál. Mi történt?

– Az edzésen próbáltam minden apróságra figyelni, hogy körről-körre minél jobb időket menjek, és a versenyre fel tudjak készülni. Sikerült is az edzés után maximális felkészültséggel oda állnom a rajtvonalhoz. A rajt után viszont rögtön az első kanyarban oldalról nekem ütköztek, ezt azt eredményezte, hogy én is neki mentem a mellettem lévőnek, majd „palánkot fogtam”. Szerencsére velem nem történt semmi komoly, a quadban viszont annál inkább. Több helyen eltört a váz, így sajnos nem tudtam folytatni a versenyt…

Ha nincs ez a baleset, a quadod ütőképes lett volna a mezőnyben?

– Azt gondolom, hogy igen. Nem panaszkodom a quadomra, nagyobb motorok ellen is fel tudja venni a versenyt.

Ez egy gyors pálya, ahol nagy csatákra számítottál…

– Igen, ez egy valóban gyors pálya. Sajnos a baleset miatt nem tudok nyilatkozni. hogy mi lett volna, ha ott vagyok velük. Majd legközelebb!

Következő verseny?

– Egyelőre képlékeny, de biztos, hogy hogy lesz folytatás. Nem adom fel!

 

Reklámpartnereink:

Jász és Jász Kft., Fémtiszta Kft., Pet-Pack Kft.

 

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top