Keresés
Close this search box.

Talmácsi Gábor egy Volvo busszal utaztatja az érdeklődőket

blank

Az április 26-i nagyszabású szakmai rendezvényen Talmácsi Gábor, a Shell kenőanyagok nagykövete is tiszteletét tette, a Shell márkát és az Orbico Hungary Kft.-t képviselve. Talmácsi Gábor világbajnok gyorsaságimotor-versenyző már a tavalyi BusExpo kiállításon is stílusos formában vett részt, hiszen egy MAN buszt terelgetett, idén pedig ‘Talma’ egy Volvo 9900 típusú háromtengelyes turistabuszra cserélte gyorsasági motorját, garantáltan mosolyt csalva a vele utazók arcára.

Rengeteg elégedett, lojális ügyfél, egyre több gyári első számú Rimula-feltöltés

A Shell különösen büszke arra, hogy a lojális és rendkívül elégedett Rimulafelhasználók mellett egyre több járműgyártó vállalat ismeri el a Rimula kenőanyagok egyedülálló kvalitásait, a Shell Rimula termékeket választva első számú, úgynevezett OEM kenőanyag-feltöltésnek. Jelenleg olyan vezető haszonjárműgyártók használják a Shell Rimula kenőanyagokat OEM-feltöltésekhez, mint például a MAN, a Mercedes-Benz, vagy a Scania.

Folyamatos tesztelések és a megújult Shell LubeAnalyst szolgáltatás

A Shell a folyamatos fejlesztéseken felül kézzel fogható eredményekkel és adatokkal is bizonyítja a Rimula termékek előnyeit, hiszen világszerte, és így hazánkban is számos Rimula kenőanyagokkal üzemelő járműflottát vizsgálnak hosszú távon a szakemberek, bebizonyítva, hogy a Rimula termékekkel rengeteget tudnak spórolni az üzemeltetők, hiszen egyértelműen igazolható az alacsonyabb üzemanyagfogyasztás és károsanyag-kibocsátás, a mérsékeltebb motorkopás, továbbá a tesztek alapján az olajcsere-periódusokat is jobban el lehet húzni, ami plusz megtakarításhoz vezet azon felül, hogy a környezetterhelést is csökkenti.

Az V. BusExpo kiállításon a folyamatos tesztelésekhez és vizsgálatokhoz kapcsolódóan az Orbico Hungary Kft. bemutatta a Shell megújult LubeAnalyst szolgáltatását is, amelynek keretében a Rimula termékekkel üzemelő járműflottákat a szakértők folyamatosan vizsgálják, független laborvizsgálatokkal részletesen kielemezve az eredményeket, ezzel is bizonyítva, hogy az üzemeltetők számára a Shell Rimula termékek a gyakorlati felhasználás során jelentős megtakarításokat eredményeznek.

A Shell Rimula termékpalettáról

A Shell Rimula motorolajok elsősorban a tehergépjárművek, a buszok, a mezőgazdasági gépjárművek és az építkezéseken használt nehézgépjárművek nagy terhelésű erőforrásainak tökéletes kenése jegyében születtek és a motorok folyamatosan változó igényeihez alkalmazkodó olajipari technológiára épülnek. A munkagépekben használt erőforrások különösen nagy igénybevételnek vannak kitéve, ennek megfelelően a kiváló kenés kulcsfontosságú a hosszú üzemidő és a költségcsökkentés szempontjából.

A Shell Rimula motorolajok éppen ezért mindig kiváló védelmet biztosítanak a motornak: nem számít, hogy melegben, hidegben, hegymenetben, poros-sáros környezetben vagy egyéb szélsőséges viszonyok között üzemel a motor, minden helyzetben biztosított a maximális kenés. A frissen megújult termékcsalád kialakításakor a szakemberek figyelembe vették a technológiák illetve a vásárlói igények változásait, ugyanakkor a végfelhasználók és a szakma számára is megkönnyítették az adott feladathoz legjobban illő motorolaj kiválasztását.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top