Keresés
Close this search box.

Tellér Antal: Azért a dobogót megcélzom!

Interjú, Tellér Antal autóversenyzővel.

Interjú, Tellér Antal autóversenyzővel, a Poco Loco Gyorsulási és Szlalom verseny előtt, ami június 7-én lesz a Pesti Rakparton!

Tudomásom szerint indulsz a Rakparti szlalomon.
Korábban indultál-e már és ha igen hogy tetszett?
– Igen jól tudod. Tavaly már mentem többször az OSZAK bajnokságban (egyébként épp hogy lecsúsztam az első helyről, az év végi elszámolásnál az újonc bajnokságban), nagyon tetszett, családias légkör, jó szervezés egyszóval bejött.
Most milyen autóval vágsz neki a bóják erdejének?
– Sajnos nem a versenyautómmal, jelenleg fejlesztés alatt áll, így a párom bevásárló Suzukijával.
Várhatóan rengeteg néző fog kilátogatni a versenyre, hisz autós és motoros gyorsulási verseny is lesz egy időben a Pesti rakparton, Június hetedikén. Miként érint téged a sok szurkoló látványa?
– Általában zártpályás verseny helyszíneken rendezik a szlalom bajnokságot és így egy kicsit furcsa a sok néző, de nagyon jó érzés egy városi versenyen rajthoz állni, erőt ad a jó teljesítményhez. Fontosnak tartom, hogy az emberekhez közelebb tudjuk vinni az autósportot, mivel a szlalom bárkinek elérhető, akinek van egy személyautója és ki akarja próbálni az ügyességét.
Milyen elvárással indulsz magaddal szemben a versenyen?
– Természetesen mindenki nyerni szeretne, aki versenyen indul, de a realitásoknál maradva, mivel ez egy szériánál is szériább Suzuki Sport, (így nehéz dolgom lesz), de azért a dobogót megcélozom.
Köszönöm támogatóimnak az eddigi segítségét!
www.teller.hu, Carkomplex2001Kft, www.szuromituning.hu, www.autoegervari.hu, www.magco.hu

– Hajósi Miklós –
www.hajoka.hu

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top