Keresés
Close this search box.
superbowl 2024 network4

Helyszíni és budapesti stábbal, élőben közvetíti a Network4 a vasárnapi Super Bowlt

Las Vegasba érkezett a Network4 stábja. A magyar nézők 2024-ben is a médiacég platformjain követhetik figyelemmel az 58. Super Bowl eseményeit. Az amerikaifutball-bajnokság kultikus, mindent eldöntő összecsapását az ARENA4 tévécsatornán és a NET4+ streamingszolgáltatón láthatják élőben a hazai rajongók, a felvezető műsor vasárnap 22 órakor kezdődik, a helyszínt éjfélkor kapcsolják, fél órával később indul a meccs.

A Super Bowl a világ egyik legnézettebb sporteseménye, az amerikaifutball-bajnokság döntő összecsapását tavaly 113 millióan követték figyelemmel csak az Egyesült Államokban. Az évről évre nagyobb magyar rajongótábornak idén is a Network4 hozza el a kultikus mérkőzést. Idén a szórakoztatóipar fellegvárából, Las Vegasból jelentkezik be a Super Bowl, a Kansas City Chiefs és a San Francisco 49ers küzd a trófeáért.

A helyszínen már ott van a Network4 négyfős stábja, köztük a két képernyős, Parrag Zsombor (Maka) és Kun Zsolt. A csapat 10 napot tölt a tengerentúlon, igyekeznek mindent lényeges és érdekes mozzanatot megmutatni a kulisszák előtti, valamint mögötti világból is. Megnézték a kétmilliárd dolláros standiont, beültek a VIP-páholyba, interjút készítenek a döntőre készülő játékosokkal és az amerikai futball legendáival. Csütörtökön és pénteken este 20:45-től a MATCH4-en, szombaton az ARENA4-en láthatják a nézők a magazin műsorokat, vasárnap éjjel pedig berobban a közvetítés. Az ARENA4-en a kommentátor Szarka András, a szakkommentátor Bencsics Márk lesz. A budapesti stúdióból Zahovay Ádám köszönti a nézőket, munkáját a Network4 szakértői segítik majd elemzésekkel, szakértői véleményekkel. A meccs eseményein kívül milliók várják idén is a félidei showműsort: 2024-ben Post Malone lesz a sztárfellépő.

A tévécsatornák mellett a NET4+ streaming szolgáltatón is követhetik a rajongók a felvezető műsorokat és a Super Bowl minden mozzanatát.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top