Keresés
Close this search box.
Fotó: Facebook (Skyrun)

Horváth Norbi csúcsra járatta magát

Fotó: Facebook (Skyrun)

Horváth Norbi, az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője kétszer is teljesített a hétvégén a SkyRun nevű extrém megmérettetést. A második alkalommal nehezített körülmények között, egy tűzoltó palack és oxigén maszk viselésével futott le 18 emeletnyi magasságot.

Horváth Norbi – akit korábban az Éjjel-Nappal Budapest Valaky Robijaként ismerhettünk meg – a hétvégén felért a csúcsra, ugyanis teljesítette a SkyRun nevű extrém kihívást a Duna Towerben. A hazai SkyRun sorozat első állomásaként megrendezett versenyen a résztvevőknek 18 emeletet kellett megmászniuk, ráadásul a mélygarázsból, a -3 szintről indulva. Az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője számára már életvitellé vált a sportos életmód és a mozgás, ugyanis pár éve egy teljes életmódváltozáson esett át. „Ma már nem telik el úgy nap, hogy ne mozognék valamit. Köztudott, hogy a triatlon olyannyira fontos szerepet játszik az életemben, hogy nyáron több versenyen is tervezek elindulni, amik remek felkészülésül fognak szolgálni arra a nagy dobásra, amit első magyarként szeretnék majd véghez vinni” – mondta Horváth Norbi.

Norbi szereti az extrém kihívásokat, ezért a hétvégén kétszer is teljesítette a megmérettetést. Második alkalommal nehezített körülmények között, egy 10 kilós tűzoltó palack és oxygén maszk viselésével futott fel a Duna Tower legtetejére. De körülményeket nem csak a plusz kilók nehezítették hanem hogy, csökkentett oxygén szint ellátottság mellett kellett teljesítenie a feladatot. „Szeretem az extrém dolgokat, és szeretem magam kipróbálni nehezített körülmények között is. A második körben kipróbálhattam, hogy milyen, ha az embernek úgy kell extrém teljesítményt nyújtania, hogy egy tűzoltó palackot is magával cipel, ráadásul jóval alacsonyabb oxygén szint ellátottság mellett” – mondta Horváth Norbi.

Közzétette: Horváth Norbert – 2017. február 25.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top