alicepowellwinning

Alice Powell véget vetett Jamie Chadwick győzelmi szériájának

A W Series szombati futamán a brit Alice Powell állhatott fel a dobogó legfelső fokára, ezzel pedig megtörte a 24 éves honfitársa, Jamie Chadwick hat futam óta tartó győzelmi szériáját.

Voltam annyira szerencsés, hogy készíthettem korábban egy pár videót a közönséggel, egyszerűen hihetetlen, köszönjük a szurkolók elképesztő támogatását” – nyilatkozta győzelme után Powell, aki tavaly szeptemberben szerezte meg első diadalát a W Seriesben. „Jó újra a dobogó legfelső fokán állni. Igaz, több időre volt ehhez szükség, mint ahogy elképzeltem és szerettem volna, de csodálatos érzés a Bristol Street Motors első győzelmét megszerezni. Mindenki, aki az autómon dolgozott, hihetetlen munkát végzett, hatalmas köszönet jár a csapatnak.”

A szerepek felcserélődtek tavaly óta” – tette hozzá Jamie Chadwick, aki ezzel a második helyezéssel 75 ponttal vezeti a tabellát. „Tavaly én győztem le Alicet. Ha valakinek meg kellett törnie ezt a győzelmi szériát, akkor Alicenek kellett ennek a személynek lennie, megérdemelte a győzelmet. A vizes körülmények az elején a segítségemre voltak, mivel ez egy trükkös pálya, nehéz előzni, a végén azonban nem volt már annyi bennem, hogy megelőzzem Alicet. Nagyon örülök a második helynek is és a nyári szünetre elégedetten megyek el.”

(Nyitókép: W Series)

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top