Fotó: Facebook (Manor Racing)

Haryanto is bizonytalan a jövőjével kapcsolatban

Fotó: Facebook (Manor Racing)

Rio Haryanto elmondta, hogy a menedzsmentje nagyon keményen dolgozik azon, hogy idén az egész szezont teljesíteni tudja a Manor versenyzőjeként.

A 22 éves pilóta nagy részben az indonéziai kormány anyagi támogatásának köszönheti azt, hogy a Forma-1 2016-os mezőnyében ő tudta megszerezni az utolsó szabad ülést.

„Remélem, hogy a teljes szezont tudom teljesíteni. Szárnyra kaptak olyan pletykák, miszerint csak a szezon feléig maradok, de az igazság az, hogy a menedzsmentem nagyon keményen dolgozik azon, hogy egész évben itt lehessek. Most a munkámra koncentrálok és meglátjuk, mi lesz később.”

Haryanto reménykedik abban, hogy a helyzet hamarosan rendeződik és így a rajta lévő hatalmas nyomás is csökkenni fog, ezáltal pedig végre lesz lehetősége megmutatni, hogy mit is tud. „Fontos, hogy ezek a problémaforrások megszűnjenek. A legjobbat hozom ki magamból és az autómból, valamint a csapattal is együttműködök.

Hiszek abban, hogy többet tartogat számomra a jövő és képes leszek Pascal ellen is felvenni a harcot, ami egy jó ‘referencia’ lenne, szóval kitartok, és megpróbálok még gyorsabb lenni.”

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top