Keresés
Close this search box.
Fotó: Mark Thompson/Getty Images

Jön a Drive to Survive második szezonja 2020-től a Netflixen

Fotó: Mark Thompson/Getty Images

A minap jelentették be, hogy a Netflixen nézhető és a Formula 1 világát bemutató, „Drive to Survive” sorozat globális sikerének köszönhetően 2020-ban debütálni fog a második szezon.

A „Drive to Survive” első szezonjában már olyan élethelyzeteket, szóváltásokat, információkat láthattunk, amelyekre eddig soha sem volt példa a Formula 1 történelmében, így már az első szezon forgatásának megkezdése előtt lehetett tudni, hogy egy teljesen egyedülálló, különleges és misztikus alkotás fog születni, amelynek főszereplői a versenyzők, a csapatok és a csapatvezetők, tulajdonosok lesznek.

A második szezon a 2019-es FIA Formula-1 világbajnokság minden szakaszát, a csapatokat és a versenyzőket követi, kezdve Ausztráliától, végig egészen a szezonzáró Abu-Dhabi futamig.

Idén először, mind a tíz csapat csatlakozik a sorozathoz, hiszen mindannyian harcolnak a győzelemért a világ legnagyobb versenysorozatában. A „Drive to Survive” sorozat ismét betekintést nyújt a színfalak mögé, hogy egyedülálló és nyers perspektívát mutasson a versenyzők és a csapatok életéről mind a pályán, mind a pályán kívül, bemutatva a sport feszültségét és csillogását, és azt, ahogy minden csapat harcol azért, hogy megnyerje a bajnokságot.

Mindenkinek ajánljuk, hogy nézze végig az első szezont még a második előtt, még akkor is, ha nem az autósport a kedvenc sportága, hiszen lehet, pont ennek a sorozatnak a hatására fogja megszeretni a Formula-1-et.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top