Keresés
Close this search box.

Nem tér vissza Barrichello!

A 41 éves brazil pilóta elismerte, hogy folytatott tárgyalásokat a Forma-1-es visszatéréséről ám ezekből végül semmi nem lett.

 A 41 éves brazil pilóta elismerte, hogy folytatott tárgyalásokat a Forma-1-es visszatéréséről ám ezekből végül semmi nem lett.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a veterán brazil pilóta, Rubens Barrichello a hírek szerint jövőre ismét fel fog bukkanni a Forma-1-es rajtrácson. Sokan már szinte biztosak voltak abban, hogy a korábbi Ferraris csapattársához, Michael Schumacher 2010-es visszatéréséhez hasonlóan Barrichello is a nagy „comeback”-re készül. Sőt, sokan már tudni vélték, hogy a Sauber már alá is írta a szerződést a tapasztalt versenyzővel, ám most kiderül, hogy minden e fajta hír kacsa volt.

A Jovem Pam nevezetű brazil rádiónak így nyilatkozott erről Barrichello: „Mostanában teljes egészében a Stock Car-ra koncentráltam, arra fordítottam minden figyelmemet. Viszont mivel a Globónak is dolgozom, és sokat járok a Forma-1-es paddockba ahol sok emberrel szóba elegyedek, ami spekulációkat szülhet. Továbbá az is pletykákra adhat okot, hogy jövőre nagyon sok minden meg fog változni a motorok és a karosszériák tekintetében is. Szinte minden meg fog változni és egy tapasztalt, idősebb versenyző előnyt jelenthet egy-egy csapat számára. Egy szó, mint száz, igen, gondolkodtam a visszatérésen és a tárgyalásokig is eljutottunk de végül nem sikerült megállapodni és most már szeretnék teljes egészében a Stock Car-ra koncentrálni. Bevallom őszintén, hiányzik az aktív versenyzés és a Forma-1 körüli felhajtás, hiszen ebben éltem hosszú éveken át és megszoktam a folyamatos rivaldafényt. Viszont az is tény, hogy mióta visszavonultam a királykategóriától azt csinálok, amit akarok, valamint több időm is van a családomra és már délután ötkor otthon vagyok és velük lehetek. Bátran kijelenthetem, hogy az életminőségem is jobb lett. Szóval az egyik oldalon vesztettem, míg a másik oldalon nyertem. Az élete folyamán folyamatosan tanul az ember, és a visszavonulásom óta ezt a konzekvenciát sikerült levonnom.”

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top