Keresés
Close this search box.
financialtimes astonmartinf1

Stratégiai együttműködést kötött az Aston Martin F1-es csapata a Financial Times-szal

Az Aston Martin Aramco Formula One Team bejelentette az új partnerség létrejöttét a Financial Times világhírű üzleti hírportállal. A kiadott sajtóközleményben a csapat hangsúlyozta: ez a stratégiai együttműködés mindkét brit márka számára új lehetőségeket fog nyitni.

A gyorsan növekvő sportüzleti szektor egyedülálló lehetőséget kínál a Financial Times számára ahhoz, hogy kihasználja az Aston Martin Aramco Formula One Team exkluzív ajánlatait, és üzleti partnereit világszerte a Formula-1-es nagydíjak eseményein lássa vendégül – áll a közleményben.

Az együttműködés mindkét fél számára fontos: az Aston Martin Aramco és a Financial Times egyaránt exkluzív rendezvényeket szervez majd a kulcsfontosságú célközönségeik számára Európában, Ázsiában és Amerikában, hogy ezáltal a kívülállók is közelebb kerülhessenek a királykategória világához és megismerjék a motorsport üzleti dinamikáját.

Ez egyben azt is jelenti, hogy a Financial Times logója díszíteni fogja a február 12-én, a Silverstone Circuiten bemutatásra kerülő AMR24-et.

Jefferson Slack, az Aston Martin Aramco Formula One Team kereskedelmi és marketing igazgatója így fogalmazott: „Nagyon örülünk annak, hogy együtt dolgozhatunk a Financial Times-szal, amely világszerte ismert az üzleti és pénzügyi hírek terén. Stratégiai partnerségünk révén célunk, hogy növeljük és megerősítsük kereskedelmi kapcsolatainkat, és közösen exkluzív aktivitásokat szervezzünk az év folyamán. A Financial Times megbízható forrás az üzleti és pénzügyi információk terén világszerte, és örömmel üdvözöljük őket az Aston Martin Aramco csapatában.”

Laura Milsted, a Financial Times globális hirdetési igazgatója a következőképpen nyilatkozott: „Nagyon izgatottak vagyunk, hogy partnerként részt vehetünk az Aston Martin Aramco Formula One Team idei szezonjában. Az Aston Martin Aramco és a Financial Times közötti összhang nyilvánvaló. Ahogy a partnerségünk fejlődik, úgy fogunk kiváló minőségű tartalmat nyújtani mindkét kereskedelmi közönség számára.”

(Nyitókép: Aston Martin Aramco Formula One Team)

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top