Keresés
Close this search box.

A LIQUI MOLY a németországi MotoGP-verseny névszponzora lesz

blank

A LIQUI MOLY nyolc éve képviselteti magát a MotoGP morokerékpár-világbajnokságban. A cég most bővíti az elkötelezettségét. Az olajgyártó a verseny címszponzora lesz, amely a „LIQUI MOLY Motorrad Grand Prix von Deutschland” nevet fogja viselni. „Ezzel fokozzuk a márka láthatóságát az egész világon” – nyilatkozta Ernst Prost, a LIQUI MOLY ügyvezetője.

„A LIQUI MOLY tavaly lépett először a verseny névadó szponzorálás mezejére a spanyolországi Teruelben. A siker akkoriban olyan nagy volt, hogy úgy döntöttünk, a következő években is szponzorálni szeretnénk egy versenyt” – tette hozzá Ernst Prost. „A hazai piancunkon, Németországban megtenni ezt a lépést természetesen tökéletes.”

2023-ig a Sachsenringen megrendezett MotoGP verseny a LIQUI MOLY nevét viseli majd.

„A LIQUI MOLY jó hírnévnek örvend a versenyzők körében” – magyarázta Pau Serracanta, a MotoGP marketingjét irányító Dorna Sports ügyvezetője. „Nagyon örülök, hogy a cég még jobban elköteleződik a MotoGP mellett.”

A LIQUI MOLY először 2013-ban hívta fel magára a figyelmet egy Moto2 csapat szponzoraként. A versenypályákon folytatott kiterjedt hirdetések és egy egészen különleges szerződés következett: a LIQUI MOLY öt éve a Moto2 és a Moto3 versenysorozatok összes csapatának exkluzív olajbeszállítójává vált. „Ez csak akkor lehetséges, ha abszolút csúcsminőséget kínálunk” – teszi hozzá Ernst Prost. „Ezt a csúcsminőséget kapják tőlünk a versenyzők éppúgy, mint minden más motoros és autós.”

A németországi verseny névadó szponzorálása a többi MotoGP-s szerepvállalást egészíti ki. „A MotoGP egyedülálló platform, amelyen keresztül az egész világon el lehet érni a motorsport iránt rajongó embereket” – véli Ernst Prost. „Már nagyon várom a június 20-át, amikor először hangzik majd el: Üdvözöljük a LIQUI MOLY Motorrad Grand Prix von Deutschlandon.”

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top