Fotó: Facebook (Bódis Rics-K.O. Fanclub)

Bódis Richárdot is megkaparintotta magának a H-MOTO Team

Fotó: Facebook (Bódis Rics-K.O. Fanclub)

A már jelentős nemzetközi tapasztalattal is rendelkező fiatal tehetség ezentúl a H-MOTO Team-ben folytatja pályafutását. Bódis Richárd a tervek szerint az EJC sorozatban képviseli a csapat színeit.

A tavalyi, részben tétlenül töltött szezon után Bódis Richárd újult erővel, a H-MOTO Team színeiben tér vissza a nemzetközi pályaversenyzés vérkeringésébe.

„Kelemen Krisztián csapatfőnökkel már régebben is beszéltünk közös munkáról. Az elmúlt szezon sajnos elég zűrzavarosra sikeredett, így nagy megnyugvással tölt el, hogy a tárgyalások után az érdekek és a célok találkoztak, és egy stabil hátterű, nyugat európai módszerekkel dolgozó gárdához csatlakozhatok. Az edzések? Az elmúlt idők bizonytalansága miatt mondhatni csak szinten tartottam magam, de mostantól elkezdődik számomra is a komoly felkészülés, fizikálisan és mentálisan is” – fogalmazta meg gondolatait szerződtetéséről a 21 éves versenyző.

Kelemen Krisztián csapatvezető így nyilatkozott az új pilótáról: „Nagyon örülök, hogy Ricsi minket választott, így már két versenyzővel veszünk majd részt az EJC futamain.
Biztos vagyok benne, hogy a pályán, és azon kívül is segíteni tudjuk a fejlődésben. Konkrét elvárás még nem fogalmazódott meg bennem, ezt az első tesztek után fogjuk megbeszélni. De ismerve Ricsi tudását és elhivatottságát, biztos vagyok benne, hogy pozitív meglepetéseket fog okozni.”

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top