Keresés
Close this search box.
hungaroring

Újabb lelátóval bővül a Hungaroring

Január közepére elfogytak az ülőhelyek a Forma-1-es Magyar Nagydíjra, ezért az elmúlt két hónapban öt új lelátó építéséről döntött a Hungaroring Sport Zrt. vezetősége, azonban ez sem bizonyult elegendőnek, mivel pillanatok alatt elfogytak a jegyek. Ebből adódóan érkezik a Super Bronz lelátó a sikánnál tallható Bronz tribün fölé, amely újabb férőhelyeket kínál.

Érdekesség, hogy Mika Häkkinen rajongói régebben ezen a tribünön voltak, csak akkor még Super Silver volt a lelátó neve.

Kétezer-tizenkilencben szombat este gyakorlatilag kitehettük a megtelt táblát, mert vasárnapra egyetlen tribünjegyünk sem volt, már csak állóhelyre szóló belépőket tudtunk értékesíteni – nyilatkozott még januárban Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója. – Akkor 230 ezer ember kísérte figyelemmel a Magyar Nagydíj történéseit a négy nap alatt, a vasárnapi versenyt 92 ezren szurkolták végig a Hungaroringen. Most időarányosan hasonlóan magas az érdeklődés, ezért újból kiegészítő lelátók építése mellett döntöttünk. A tavalyi, végletekig kiélezett Verstappen–Hamilton párharc felkorbácsolta a Formula 1 iránti érdeklődést, ezért bízunk benne, hogy akár a 2019-es látogatottsági adatokat is túlszárnyalhatjuk.”

A jegyek ide kattintva érhetőek el.

(Nyitókép: Hungaroring)

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top