Keresés
Close this search box.

HELL Fitness modellje tovább gyarapította éremgyűjteményét!

blank

A sportág legtekintélyesebb világszervezete, az IFBB a november 13-i hétvégén először rendezte meg Budapesten a Fitness Világbajnoságot. A sportág rangos seregszemléjén 55 ország 750 versenyzője, köztük 62 magyar vett részt. Kemény felkészülést a HELL Racing Team nagyon sikeres fitness modellje, Kocsis Alexandra a tőle megszokott formát hozta és egészen a dobogóig menetelt, így nem egészen egy évvel azután, hogy belevágott a fitness modell sportágba, harmadikként zárta a hétvégi versenyt.

Az IFBB Testépítő és Fitness Világbajnokság amatőr sportverseny, ahol a nyertes számára megnyílhat az út a profi sport felé. A versenyen nincs pénz és tárgyi nyeremény, elsősorban a presztízs, a sportérték számít a versenyzőknek.

„Nagyon boldog vagyon és még fel sem fogtam, hogy a világ 3. legjobb Fitness Modellje lettem 11 hónap kemény munka után. Minden szempontból sporttörténelem, soha senkinek nem sikerült ilyen rövid idő alatt ilyen eredményt elérni a világ legnagyobb szövetségénél. Nagyon erős 40 fős mezőny volt, ahol már a top 15 is fantasztikus eredmény lett volna, de ahogy megtudtam, hogy TOP 6-ba kerültem először el sem tudtam hinni, hiszen Európa- Világ és Arnold Classic győztesekkel versenyeztem, a világ legjobbjaival. Boldog vagyok, hogy az országomat képviselhetem, és ez az eredmény még több motivációt adott a folytatáshoz. A következő versenyem az amerikai Arnold Classic lesz:)” – értékelte a versenyen elért eredményét Kovács Alexandra, fitness modell.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top