Triatlon

blank
Triatlon

„A sport, a versenyzés enyhíti a legnehezebb élethelyzetek fájdalmait is”

A harmincas évei közepén határozta el, hogy életmódot vált. Az elmúlt évtizedben bizonyította kitartását és azt, hogy a sportolást sohasem késő elkezdeni. A legutóbb idén …

blank
Triatlon

“A környezettudatosság közös érték a búvársportban és a triatlonban”

Papp Gábor is teljesítette a Primavera Balatonman Kenesét. A Magyar Búvár Szakszövetség elnöke számára nem idegen közeg a víz, hiszen volt válogatott búvárúszó, jelenleg senior …

blank
Triatlon

ÖKO-versenyen avattak bajnokot a triatlonosoknál!

Népszerű volt a Primavera Balatonman Kenese! A Balaton-parti városban megrendezett versenyen eldőlt, hogy 2020-ban ki nyeri a triatlonosoknál a középtávú országos bajnokságot.

blank
Triatlon

Jön a hazai triatlonsport legzöldebb versenye!

Az eddigi legzöldebb hazai versenyen dől el, hogy 2020-ban ki nyeri a triatlonosoknál a középtávú országos bajnokságot. A hétvégén megrendezik a Primavera Balatonman Kenesét!

blank
Triatlon

Gyakori hibák az edzésben, amelyek sérüléshez vezethetnek

A sportsérülések gyakoriak, de sokszor észre sem vesszük őket időben, néha pedig csak a másodlagos vagy harmadlagos hatásaik okoznak bajt. Pedig ha időben észrevesszük, kezeljük, …

Fotó: Facebook (Poór Brigitta - Triathlete)
Triatlon

Poór elképesztő eredménye

A Hawaii-szigeteki Mauin rendezett XTERRA világbajnokságon minden idők legjobb eredményét produkálva negyedik lett a magyar tereptriatlonos, Poór Brigitta.

Fotó: Facebook (Poór Brigitta - Triathlete)
Triatlon

Poór Brigitta extrém tereptriatlon Európa-bajnok lett Dániában

Poór Brigitta nyerte az európai extrém tereptriatlon sorozat dániai döntőjét, amely egyben a szám Európa-bajnoksága is volt.

Fotó: Facebook (Szőnyi Ferenc - versenynapló)
Triatlon

Szőnyi Ferenc egy különleges “ajándékkal” lepte meg magát a szülinapján

Szőnyi Ferenc minden idők legjobb magyar eredményével diadalmaskodott a svájci tízszeres Ironman triatlonversenyen. A megmérettetés résztvevői 38 kilométer úsztak, 1800 kilométer kerékpároztak és 422 kilométert …

Fotó: Facebook (Poór Brigitta - Triathlete)
Triatlon

Poór Brigitta elképesztő formában!

A németországi tereptriatlon világkupa-futamon Poór Brigitta diadalmaskodott, pontosan egy héttel azután, hogy Lengyelországban is a dobogó legfelső fokára állhatott fel.

Fotó: Facebook (Poór Brigitta - Triathlete)
Triatlon

Poór Brigitta aranyérmes a lengyelországi tereptriatlon világkupán

A lengyelországi tereptriatlon világkupa-futamon Poór Brigitta diadalmaskodott, míg a férfiaknál Mester Bálint a 13. helyen ért célba.

blank
Triatlon

Elégedettek a triatlonosok

Nagy sikerként értékelte az U23-as triatlon-válogatott három érmet eredményező Európa-bajnoki szereplését Bátorfi Béla, a magyar sportági szövetség (MTSZ) elnöke.

Fotó: Facebook (Poór Brigitta - Triathlete / Carel du Plessis)
Triatlon

Poór vezeti az európai ranglistát

A franciaországi Xonrupt-Longemer-ben rendezett tereptriatlon világkupa-futamon Poór Brigitta ezüstérmet szerzett. A magyar sportoló ezzel vezeti az XTERRA sorozat európai ranglistáját.

Scroll to Top