Keresés
Close this search box.
JOR 3576

A cél teljesítve

Teljesítette idei célját Lajosházi Csaba, aki a csonka túra szezon után az I. Mannol Pilisvörösvár Rallye-n a H4T kategória harmadik helyén végzett.

Teljesítette idei célját Lajosházi Csaba, aki a csonka túra szezon után az I. Mannol Pilisvörösvár Rallye-n a H4T kategória harmadik helyén végzett.

Sajnos az idei év nem úgy alakult a csapat számára, ahogyan azt tervezték, hiszen a Rali-Túra Bajnokságban csak két versenyt rendeztek meg, pedig a srácok számára ez lett volna a fő irányvonal. A munkahelyi elfoglaltságok miatt is, csak a naptárban szereplő versenyek jöhettek volna számításba. Az előzetes Rali-Túra naptárban ugyan a Pilisvörösvár Rallye szerepelt, ám később kiderült, a verseny nem lesz része a bajnokságnak.

„A csonka idei túra szezon után nem is jöhetett volna jobbkor a Pilisvörösvári verseny, hiszen már nagyon ki voltam éhezve egy jó kis csapatásra.” – kezdte a beszélgetést Lajosházi Csaba, majd folytatta: „Minden jól működött, apróbb technikai problémáink voltak csak, és a második gyorsasági szakaszon benne volt egy nagy bukfenc lehetősége is, de szerencsére ezek nem gátoltak meg minket, hogy H4T kategóriában felállhassunk a dobogóra. Ez volt a terv idénre, hogy ezzel az autóval szerezzünk legalább egy dobogós helyezést.”

A srácok boldogan tértek haza a versenyről, és várták a folytatást, de kiderült, hogy az autó motorjával történt valami. Sajnos ennek köszönhetően Lábatlanon nem tudtak elindulni, de már nagyon várják, hogy megérkezzenek az új alkatrészek és újra autóba ülhessenek.

JOR 3576

„Szerettünk volna Lábatlanon indulni az idei utolsó MARB versenyen, de a hengerfejhez nem érkeztek meg az alkatrészek. Nem csüggedünk, van még idén verseny, a következő hetekben mehetünk Kiskunlacházán és Tökölön is, majd ha jól felkészültünk irány a Szilveszter Rallye.”

Mivel Csaba nagyon szereti a Rali-Túra versenyek hangulatát, és nem hallani túl sok mindent a sorozat jövőjéről, ezért a folytatás kérdésre, már nem volt olyan egyszerű válaszolnia.

JOR 3577

„Itthon szeretnénk versenyezni, lehetőleg egy jó hangulatú bajnokságban. Ha erre nem lesz lehetőségünk, akkor szétnézünk a környező országokban, milyen lehetőségeink vannak.” – tette hozzá Lajosházi Csaba.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top