Keresés
Close this search box.

A hazai autósport 3 legjobb Norbija egymás ellen

blank

Michelisz Norbi, Kiss Norbi és Herczig Norbi versenyzett egymással, de hogy az esélyek kiegyenlítődjenek, mindenki azonos járművet, egy gokartot választott versenygépnek.
Az augusztus 27-28-án megrendezésre kerülő Kamion EB és Fesztivál előtt az autóversenyzés nagyjai a GokartAréna pályáján találkoztak, egy jó hangulatú, közös száguldozásra. Ezzel az örömautózással a szervezők megvalósították a magyar autósport rajongók álmait, hiszen ritkán lehet együtt látni a kamion-, a túraautó és a ralisport hazai nagyjait.

A Norbikhoz ex- kamionversenyzőnk, Major Benedek is csatlakozott, aki egykor az iskolapadból pattant a kamion volánja mögé, most pedig már aktív részese a Kamion EB és Fesztivál szervezőcsapatának. A hazai futam okostelefonokra fejlesztett applikációját is az ő cége fejlesztette, amelynek letöltésével, akár belépőjegyeket is lehet nyerni az augusztus végi rendezvényre. A TruckFest alkalmazás már elérhető és ingyenesen letölthető és akár a helyszínen, a Hungaroringen, akár otthon nagy segítség lehet az érdeklődőknek, hogy belelássanak a kamionversenyzésbe: élő kép, live timing, hírek és kulisszatitkok várják az applikáció letöltőit – a széria történetében eddig egyedülálló módon.

„Egyszer cserélhetnénk versenyjárművet, Kiss Norbi például szerintem kitűnően megállná a helyét WTCC-ben, de én is versenyeznék szívesen egy kamionnal”- mondta Michelisz Norbert, aki ült már versenykamion volánja mögött akkoriban, amikor még Szobi Balázs volt a sportág legismertebb magyar versenyzője.

Herczig Norbertnek, az idei magyar ralibajnoknak ez a fajta versenyzés új az ő megszokott környezetéhez képest. Be is vallotta, hogy a „kollégákhoz” képest ő nem tud ennyire pontosan körről-körre kanyarokat bevenni. Így, hogy jobban megismerje a pályaversenyzés világát, a családjával együtt ő is kilátogat a jövő hétvégi eseményre, és mindenkit erre biztat.

A barátságos gokart-mérkőzést minden versenyző győztes pozícióban zárta, s abban egyetértettek, hogy együtt szurkolnak majd Kiss Norbinak, hogy a nyár utolsó hétvégéjén a Hungaroringen a tankpool24 Mercedesével minden az elképzelései szerint történjen, s a dobogó legmagasabb fokára állhasson.
A valóban kedvező árakra nem csak a belépőjegy tekintetében lehet majd számítani, a szervezők kifejezetten családbarátra szabták az ételek-italok árait is, így minden adott lesz egy felhőtlen szórakozáshoz.

Augusztus 27-28-án a jelenlegi időjárási előrejelzések szerint remek idővel, fantasztikus hangulattal és izgalmas futamokkal vár minden érdeklődőt a Hungaroringen a Kamion EB és Fesztivál.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top