Keresés
Close this search box.

Idén is vár a Kilinccsel Előre Drift Kupa

blank

2016. július 9-én és 10-én ismét a drift autóktól és a mindenki által imádott keleti blokk csodájától, a Ladáktól lesz hangos a máriapócsi Rabócsiring. Az, hogy miért érdemes velünk tartanotok, az kiderül a cikk végén lévő részletes időtervből. De azt tudjátok, hogy miért szeretik a versenyzők annyira ezt a pályát és miért szeretik a Drifting.hu versenyeit? Erről kérdeztük meg a Pro2 kategória jelenlegi négy legjobb pilótáját.

 

Drifting.hu: Mit szeretsz és mit utálsz legjobban a máriapócsi pályában?

Zamecz Norbert: Legjobban a csatákban való ráautózhatóság és a közönség miatt kedvelem. Amit utálok az talán az, hogy még nem értem hozzá a híres falhoz, de ígérem, ezen változtatok.

Bócsik Oszkár: A pálya nyomvonala nekem kifejezetten tetszik, tiszteletet parancsoló falai teszik igazán izgalmassá ott versenyzésünket. A pálya hangulata verhetetlen, kedvenc pályáim egyike.

Semegi József: Ami miatt az egyik kedvenc pályám az a megindítási szakasz, amikor is – a tavalyi évben főleg – nagy tempóval lehetett beesni már a vonal előtt. Sajnos a legutóbbi versenyen nem ezt kérték tőlünk, így ezt nem díjaztam. Szeretem a pályában azt, hogy tényleg versenypálya hangulat van minden alkalommal, mind a hely és nézők terén. Nagyon jó hallani, hogy a szurkolók teljes megőrüléssel biztatják a versenyzőket. Ilyenkor érdemes ezt az egészet csinálni! Nem szeretem, ha nem a falon vannak az érintési pontok.

Túróczi Árpád: Életemben először most jártam Máriapócson, így elmondhatom, hogy egyszerűen mindent imádok benne. A nézőknek a hozzáállásától kezdve, az aszfalt minőségéig egyszerűen mindent imádok benne. Utálni egyszerűen nem tudok benne semmit, sokan ilyenkor a falat említik meg, de a fal rám kifejezetten jó hatással van, hiszen még pontosabb autózást és 100%-os figyelmet kíván, hibázásra nincs lehetőség.

Drifting.hu: Milyen eredménnyel lennél elégedett a következő versenyen?

Zamecz Norbert: Természetesen győzni megyek, de ha sikerül egy olyan csatát vívnom, ami nagyon szoros volt, már elégedett vagyok.

Bócsik Oszkár: Szeretnék egy jót autózni problémamentesen. A Drifting.hu bajnokságában jó helyen állok, így a dobogó a cél. Az autóval nagyon sokat küzdöttem az elmúlt versenyeken, de szerencsére ezt a problémát sikerült orvosolni. Szeretnék kupával hazatérni!

Semegi József: Mindenképp dobogón lenni. Sajnos a legutóbbi piestanyi versenyt lehúzták a bajnokságból, így nagyon kellenek a pontok!

Túróczi Árpád: Mindenféleképpen a dobogót célozzuk meg, azon belül is a dobogó legtetejét, de elnézve a pontverseny állásást, ez nem lesz egyszerű, hiszen rendkivül erős a mezőny, így a dobogó akármelyik fokával már beérném.

Drifting.hu: Nagyon szoros az állás jelenleg. Mit üzensz az „ellenfeleidnek”?

Zamecz Norbert: Azt üzenném nekik, hogy ne tegyék rendbe kocsijaikat, hiszen az év vége felé haladva egyre keményebb csaták lesznek a bajnokság vezetéséért, kár lenne szép autó ellen felvenni a harcot! Természetesen további fair és látványos csatákat kívánok.

Bócsik Oszkár: Balesetmentes versenyzést kívánok minden pilótának! Szerencsére a Pro2 pilóták egyre közelebb autóznak egymáshoz, remélem ezek a távolságok egyre kisebbek lesznek. Nyomják a gázt!!! Találkozunk a pályán!!

Semegi József: Konkrétan üzenni nem akarok nekik. Tudják mire vagyok képes, na de most még jobban oda teszem magam és a nyomukban leszek.

Túróczi Árpád: Igen, nagyon szoros az állás, aminek én személy szerint nagyon örülök, hiszen nagyon durva csatákat fogunk látni. Én már nagyon készülök, és üzenem a többieknek, hogy toljuk neki és hogy soha ne vegyük el.

Tartsatok Ti is velünk és drukkoljatok a fiúknak, lányoknak!

Időterv*:

Július 9. szombat

08:00 Kapunyitás nézőknek
08:00-16:00 Lada körverseny, Ladaracing Drift Gála edzés
16:00-20:00 Drift edzés
20:30-21:00 Lada gála Top 16 párok sorsolása a Bomba Teraszon
21:00-04:00 Éjszakai Tuning Party Sunhine Dj Váczy Zolival

Július 10. vasárnap

08:00 Kapunyitás nézőknek
08:00-10:00 Drift Edzés / Street verseny
10:00-10:30 Ladaracing All Star Gála Edzés
10:30-13:00 Ladaracing All Star Gála Top16
13:00-13:15 Sonax Sexy kocsimosás
13:15-15:15 Kvalifikáció Pro, Pro2
15:15-15:45 Lada konvoj Felvonulása
15:15-15:45 Eligazítás Tsuiso előtt
15:45-16:00 Sonax Sexy kocsimosás
16:00-17:30 Pro2 verseny
17:30-17:45 Sonax Sexy kocsimosás
18:00-20:30 Pro verseny
20:30-21:00 Eredményhirdetés
* a változtatás joga fenntartva

További információ: http://drifting.hu/hir/julius-09-10-kilinccsel-elore-drift-kupa-es-ladaracing-all-star-gala

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top