Keresés
Close this search box.

Kardos Norbert: Irány ismét a HQC

blank

A hétvégén folytatódik a Hungarian Quad Challenge sorozat, ahol csapatunk oszlopos tagja, Kardos Norbert is rajthoz áll.

 

 Legutóbb egy kölcsön motorral is nagyon szép eredményt sikerült elérnie, kíváncsian várjuk, hogy milyen eredménnyel tér haza majd Somogyaszalóról!

Szia Norbi! Legutóbb a Short Track Országos Bajnokság második futamán indultál, (Bér) ahol sikerült a dobogó legfelső fokára állnod! Mi történt veled az elmúlt több mint másfél hónapban?
– Sziasztok! Az elmúlt időszakot pihenéssel töltöttük, és a motorokat is rendbe hoztuk. A Suzuki teljes motorfelújításon esett át, a KTM-en is volt pár dolog, amit rendbe tettünk. Rajtkészen várják az újabb bevetést!

A hétvégén folytatódik a Hungarian Quad Challenge sorozat, a somogyaszalói futammal, ahol Te is rajhoz állsz. Milyen motorral vágsz neki a megmérettetésnek?
– A Suzukival fogok rajthoz állni. Nagyon kíváncsi vagyok, hogyan fog működni a technika. Járattuk, eddig minden rendben volt. Remélem, hogy ez így is marad!

Sikerült felkészülni a futamra?
– Azt gondolom, hogy igen. Próbáltunk mindent megtenni, hogy a hétvégén én és a motorom is a maximális teljesítményt tudjuk nyújtani!

Milyen eredményre számítasz a hétvégén?
– A legutóbbi HQC futamon nagyon jó helyen sikerült célba érnem. Sok olyan versenytársat tudtam magam mögé utasítani, akik nagyon jól mennek, és komoly ellenfeleknek számítanak. Remélhetőleg ez most is így lesz!

Versenyeztél már Somogyaszalón?
– Nem voltam még Somogyaszalón, kíváncsi vagyok milyen lesz a pálya. Régen nem versenyeztem már, és nagyon várom!

Norbi, köszönöm szépen a riportot, és mindent bele!
– Én is köszönöm!

Reklámpartnereink:
Jász és Jász Kft., Pet Pack Kft., I.E.J. Zrt., MOON24

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top