Keresés
Close this search box.

Egerben az új dizájnnal

blank

Mindenkinek szüksége van egy kis változatosságra, nem volt ezzel másképp a Speed Rally Team versenyzőpárosával, Novák Balázzsal és Jagadics Gáborral sem, akik az új köntösbe bújt BMW-vel teljesítik az idei évet az ORC bajnokságban, melynek első állomása a 11. Eger Rallye.

Miért éppen az ORC bajnokságra esett a választásotok?

Tavalyi évben sprinteken és 1-2 Rallye2-es versenyen vettünk részt. Szerette volna, ha a túrát visszahozzák, mert azokat a futamokat élveztem a legjobban. De mivel az nincs már, a sprintek nem rosszak, de jobb, ha minél többet mehet ember a pályán, a Rallye2-e élmények vegyesek, ORB-be nem akarok menni, így maradt azt Országos Rally Challenge bajnokság. Remélem, hogy nem bánom meg, a döntésemet.

A dizájnon kívül történt változás a BMW-t tekintve?

A BMW teljes mértékben felkészülten várja Eger Rallye kihívásait. A Szilveszter Rallye óta szinte mindent cseréltünk rajta, amit lehetett, mint például a kuplungot, a féltengelyt, ki is lett lakatolva, teljesen fel lett újítva. Ahhoz, hogy megkaphassa a Rally1-es gépkönyvet kellett is rá költeni rendesen. Úgy indulunk a hétvégének, hogy nem lehet nagy baja, maximum, ha nem jól tekerem a kormányt.

Mennyire ismered ezeket a pályákat?

Szinte egyáltalán nem ismerem, Parádsasvár-Szuha az egyetlen szakasz, amin már mentem egyszer, de ha jól emlékszem most pont a másik irányból kell abszolválni.

Mi a terv a 11. Eger Rallye-ra?

Meleg süti lesz ez a 10 gyorsasági, azért ehhez nem vagyok hozzászokva. Remélem, hogy bírni fogom. Ahhoz képest, hogy nem szoktam rágni magam, hogy kupát szerezzek, most úgy érzem, ebben a bajnokságban szeretnék dobogóra állni, ahogy néztem kik lesznek az ellenfelek, egy 2. vagy 3. helyezést jó lenne elérni. Most hétvégén a cél egyértelműen a dobogó.

Köszönöm a riportot és eredményes hétvégét kívánok Nektek!

Partnereink:

Jász és Jász Kft., Thispoint Kft., Szolnok Tej Kft., Szolnok Tej kereskedőház, Pet-Pack Kft., Susánszky és Társa végrehajtó Iroda, Fémtiszta Kft., Dr. Marcus, Strapa- Pack Kft., Floortech Kft., Copy&More Kft., Masterkool, Golf Kft, Index Kft, Villámszer Kft., Keveland Kft., Marso Kft.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top