Keresés
Close this search box.

Juhász Csaba: A biztos célba érést tartjuk szem előtt!

blank

Juhász Csaba és csapata a hétvégén a 31. Velenje Rally-n vesz részt, ahol ismét eső várható. Az esős versenyeken szerzett és jó hely ismeretei révén szeretnének „gyorsan” célba érni!

 

Interjú Juhász Csaba autóversenyzővel, a FUCHS Velenje rallye előtt.
2016.05.19-21. Juhász Csaba – Juhász Zsolt
Juhász Média Kft – Honda Civic TypeR

Május 20-21-én a 31. Velenje Rallyn vesz részt navigátorával Juhász Pistivel, Csaba Szlovéniában.
Ezen versenyen már jó párszor indult, és szép sikerekkel tért haza Csaba

Tizenegy gyors vár rátok a két nap alatt. Lesznek ismerős szakaszok és persze újak is. Marad még a két bejárásból való pályafelírás, vagy esetleg lehet háromszor is menni a szakaszokon?
– Szerencsére van már tapasztalatunk erről a versenyről, hiszen már háromszor indultam itt. Most vannak új pályák, ezért a két tréningezési lehetőség még nehezebbé teszi ezt, az egyébként is embert próbáló futamot.
Nagyon nehezek a pályák, sok a nem belátható kanyar. A szűk utakon pedig nem lehet hibázni.

Egy számotokra új versenyautóval vágtok neki a versenynek.
Milyennel és mit is lehet tudni róla?
– Az autó Olaszországból érkezik. A csapat nagyon segítő késznek tűnik. Csütörtökön késő délutánra próbálunk összehozni egy tesztet‎, mert egyenlőre még csak az ülés beállításon vagyunk túl. Persze pár kilométert már mentünk az autóval. A fék nagyon jó, és a szekvenciális sebességváltó is tökéletesen működik. Ez a Honda merőben másképp viselkedik az adottságai miatt, mint az FD2-es Hondánk, ezért nem árt majd egy komolyabb tesztet megejteni a verseny előtt.
Az autó egyébként 250 lóerős és 1050 kg. Hat sebességes szekvenciális váltóval van szerelve, emellett négy dugattyús A csoportos féknyereggel és három utas lengéscsillapítóval ‎rendelkezik.

Ismét berakták a rendezők a Superspecialt, ahol nézők százai előtt csapathattok majd. Milyen érzés látni annyi embert és kiszolgálni látványos csapatással?
– A szuper special mindig nagy élmény a sok néző miatt, még ha a vonal vezetése nem is a legjobb.

A Velenje Rally-n eddig szinte mindig esett az eső ami előnyödre vált eddig. Most is imádkozol érte?
– Szeretnénk, ha esne. Péntekre jósolnak egy kis záport, talán szerencsénk lesz és esik.

Huszonketten lesztek a kategóriátokban, ami szép kis mezőnyt jelent.
A tisztes helytállás mellett hol szeretnétek végezni a 31. Velenje Rallyn?
– Olyan rosszul kezdődött a szezon, hogy most már a biztos célba érést tartjuk szem előtt. Persze szeretnénk minél több pontot szerezni, de nem akarok felesleges kockázatot vállalni.

Köszönjük Partnereink segítségét! Az „Infovárosok hírportál hálózat”, Kelet-Atlasz Kft., Aqua General Kft., H.B.c.e., Komplex-D Kft, Unilub Kft, Vozik Balázs egyéni vállalkozó, Phobex Kft., Öko Transz Kft, Bója Teherfuvarozás, Gobaldaru.hu, Naturgoldfarms, Eastjob, Olvisz 98 kft, Diák meló, Dr. Lan Kft., Glasstone Kft., Szamsped Kft., Lanexpert Kft., Magyar Ipar Kft., Termix Bt., S7 Gázfutár, Akku-System.hu, H-Euro Konzult Bau Kft., D.D.Z. Med Kft., Kóródi Tamás E.V., Interagrowashker Kft., Vivifier.hu, Hernád-Fólia Kft., Mihidra Kft., Vargartrade Ferr Kft., Black-Point Kft, Bionly Kft., Natur-GoldFarms Kft, Tiszaújváros Transz, Baromfi Trans 2008 Kft, Assit-Trend, Viveszt-Med Bt., ML-Log Kft., Baromfiudvar 2002 Kft., Product-Price Kft., Zsomár-Ker Kft., R-Pex 2000 Kft., Kartel 97 Bt., www.bblogistic.eu, AutóM3, Total Wagon Management Kft., Hard Trans Kft., Márkó ABC, Fest-Group Kft., TT SPED Kft., Munkaközvetítés Nagy Ferenc E.V. www.phobextools.com, P.O.P. Kft., Magyar Mélyépítő Kft, Palker Papír Kft, Alfa Szerszámcentrum Kft‎., Görög-Fejes Bau Kft. Mónus István EV., Bodnár Béla EV. EXCEL-IT Kft., FÉLIX Professional. NR Szoftver Kft., P+N INVEST KFT., Star Holding Kft., BSZB Invest kft., Cet Jam, Cet Star Plus Kft., Gasztro K.C. , K&K Food, Dr. Sóczó Réka egyéni ügyvéd, Extrem Line Kft.
– Hajósi Miklós –
www.hajoka.hu

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top