Keresés
Close this search box.

Majd a következőn…

blank

Az első közös versenye Holecz Krisztián és Adamcsek István párosnak nem a tervnek megfelelően sikerült, de nem csüggednek, várják a következőt. De hogy milyen is volt számukra ez az Ózd Rally arról Krisztiánt kérdeztem.

Hogy éreztétek magatokat a hétvégén?

Összességében jól éreztük magunkat azt mondhatom, sajnos a technika ördöge utol ért minket de ez ilyen sport. Hosszú etapok voltak az volt a legrosszabb az egész verseny alatt de sikerült ezt is jól eltölteni a kocsiba!

Most mentél először Pista bácsival. Milyen volt az összhang?

Az összhang megvolt ahhoz képest, hogy most mentünk elsőnek együtt amit feldiktáltam azok az információk jöttek vissza. A következő versenyünkön talán pontosabban kell egy két dolgot felírni az ismeretlen szakaszok miatt, mert 2-3ból nagyon nehéz menni.

Hogy bírta az autó? Technikai probléma?

Hmm az autó… kipucsult… Az első gyorsasági közepétől el kezdett csúszni a kuplung, ami sajnos engem is és Pista bácsit is kizökkentett a ritmusból! Addig úgy gondolom, hogy jó stabil tempót tudtunk autózni, ritmusos volt és ez tetszett mert akkor vagy gyors, belsőkamerás felvétel alapján kb. 30 másodpercet hagytunk bent, ami a 6-os kategória közepét jelentette volna, de tudjuk volna nem létezik… Megpróbáltunk még lemenni a 2. gyorsasági szakaszon, de ott már teljesen megadta magát a kuplung ezért leadtuk a menetlevelet és így számunkra befejeződött a verseny! A csapat értünk jött és kicsit szomorúan de még is mosolyogva haza indultunk.

Milyenek voltak a szakaszok? Pista bácsi, hogy diktálta az itinert?

A szakaszok ismerősök voltak kivéve a harmadik, az tetszett nekem a legjobban, de sajnos az már kimaradt. A Sáta klasszikus pálya nagyon nehéz technikás és gyors is! Sajókazán nagyon fura minőségű az aszfalt nagyon csúszik nehéz rajta menni, talán ott a hátsókerekes autók előnybe voltak!

Következő verseny?

Amikor kiáltunk Pista bácsi egyből mondta, hogy a Márianosztrai sprinten felejtsem el a zsigulit, mert ezzel kell mennünk, elfogadtam a felkérést, így a következő versenyünk az XLavina Rally Sprint lesz.

Köszönöm a riportot!

Reklámpartnereink:

Fémtiszta Kft., Floor-Tech Kft., Jász és Jász Kft., Copy and More Kft., Tofém 2000 Bt., Rodex Kft., Decran Kft., Index Kft., Golf Kft., Pet-Pack Kft., Susánszki és Társa Végrehajtó Iroda, TGA-Lea Építő Kft., Nagy és Társa Bt., Instar Films Kft., Varrivál Kft., Motorsport Managment Kft, Ódon fon Kft, Brikettáló.hu, Lemonet Kft, Nerospedd Kft, Grünpower technic Kft, Toya team Kft, Dávid fuvarozás

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top