Keresés
Close this search box.

Sikeres évzárás a Szilveszter rallyn!

Szilveszter rallyn, ladákkal a SOLID Racing Team.

December 28-29-én a Hungaroringen rendezték meg a 2014-es év utolsó rally versenyét, a Szilveszter rallyt, melyen ladákkal képviselte magát a SOLID Racing Team. A csapatvezetőt kérdeztük a versennyel kapcsolatban.

A vártakhoz képest jól sikerült ez a verseny mindhárom párosnak. Megpróbáltak a saját és a nézők örömére autózni, ami a videók alapján sokszor sikerült is. Mindegyik párosunk célba ért, műszaki hibája senkinek nem volt, köszönhető a verseny előtti felkészítésnek.

Gyenes András – Schmidt Ádám a H9 Historic kategóriában a (11 párosból) a 4. helyen értek célba, Poczang Valér – Gschwindt András kategória 11. hellyel fejezték be a futamot a H4 kategóriába. Itt 19 páros ért célba. Schirger Péter – Szabó Barnabás páros a H3 kategóriában a 15. helyet szerezte meg, az 54 célba érkező párosok közül.

Támogatóink:

Drive Music Kft., Ecoffice Technology Kft. (Sigillanda, PaperCut), The Body Shop, Evolution Consulting Kft., Innovitas Közhasznú Kft., EuTrust Szerviz Kft., Tritcon Kft., Egrokorr Festékipari Zrt., Olasz és Társai Bt., Pannon Tobacco Kft., Scan Union Kft., V4 Transport Kft.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top