blank

Vár minket Ercsi

blank

A 2015-ben nagyon jól sikerült Ercsin megrendezett VII. Ercsi Autó Motor Show-ra készülődtek a héten a North Racing versenyzői Erdélyi György és Dredán György. Ez a kötetlen városi autókázás mindkettőjükben kellemes emlékeket ébresztett ezért 2016-ban sem hagyják ki.

Gyuri, mi a terv az idei Ercsi napokra?

Egy kicsit másképp, két autóval járjuk körbe a várost. Tavaly hihetetlenül élveztük ezt a kötetlen autókázást. Azzal az ugratóval meg még inkább. Várom már a vasárnapot, amikor újra mehetünk. Igazat megvallva, én ezeket az eseményeket sokkal jobban kedvelem, mint a másodperceken való görcsölést. A versenyeken mindenki feszült és figyeli ki és milyen idővel teljesítette a gyorsokat, mennyit is kell még ahhoz javítani, hogy ennyi meg annyi pontja legyen. Ez engem sosem érdekelt igazán. Nekem egy a fontos, hogy jól érezzem magam és az tavaly ezen a városi rendezvényen maximálisan sikerült. Így a terv 2016-ra is, hogy jót szórakozzunk.

Ha nem együtt indultok, aki ki lesz a jobb1-ben?

Számomra fontosak a barátok és a partnerek, így a kellemes összekötjük a hasznossal, ahogy mindig is szoktuk és autóztatunk mindketten. Ez már nagyon hasonlít a versenyekhez és a rengeteg kanyarral, a visszafordítókkal és az ugratóval kiváló élményt nyújt mindenki számára.

Gyurci, akkor te a Ladával csapatod végig a várost?

Természetesen igen. Mióta készen van és voltam a Mátrában, azóta csak azt nézem, hogy hol és mikor mehetek vele és ez az Ercsi Autó Motor show egy nagyon jó alkalom, hiszen csak megyek és élvezem, és nem rágódom azon, hogy sikerül. Mondjuk, itt szeretnék a látványra törekedni, mint ahogy tavaly is tettük Gyurival, csak most nálam lesz a kormány. Hasonlóra lehet számítani, ha minden úgy alakul, ahogy én szeretném, mint a szlalom versenyen volt. Remélem a nézők is fogják élvezni annyira, mint én. Arra viszont kíváncsi vagyok, hogy idén meg lesz-e az ugrató, mert elvileg új a pálya útvonala. Ugyanonnan rajtolunk talán, de másik irányba. Örülök, hogy van alkalom arra is, hogy kötetlenül szórakozzunk, mert a Mátrában nagyon az időre mentem. Persze megvan mindkettőnek a maga szépsége, de most pont egy ilyen játékos, látványra összpontosító autókázásra van szükségem. Mivel idén még szeretnék vele rajthoz állni, megpróbálom kímélni is, hogy ez mennyire fog megvalósulni, még kérdéses.

Köszönöm a riportot és jó szórakozást!

Partnereink:

P92 RDI Kft., Art Deko Line Kft. – A szín vonala, Formula – Autósportmagazin, Multicash Kft., PRINT Profi, North Racing, Tomi Sütöde Kft. – A barátság összeköt, IEJ Zrt. – Így élj jobban, www.sfemkovacs-lakatos.hu, www.fodoraukcio.hu, Cannabis Energy Drink, Gumicentrum Kft., Centrum Logistic Kft. Göd, Centrum Oil Kft. Göd, Festék Mester Kft., Creditstream Consulting Kft., Hús-Hentesáru Nagykereskedés Malac és Más kft., Stockbauer Tanácsadó Kft., Resistance Kft. – Hegesztéstechnika, Szuromi Racing, C-telep Kft., Gumisember, Moha-Gép Kft., 3DreamSoft – Informatikai Szolgáltató Kft., Elektro-Contact Kft.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top