Keresés
Close this search box.

Magyar sikerek a WTCR második napján!

blank

Az új lebonyolítási rendnek megfelelően a WTCR hungaroringi vasárnapi 3 edzés blokk, és két verseny is helyet kapott. 

Hajszálon múlt, hogy a magyarok taktikusan két első helyet is behúzzanak – mármint a rajtrács vonatkozásában. A Q2-be mind az öt pilóta bejutott. Tassi Attika századokkal azután kezdte meg gyors körét, hogy a kockás zászló leintette, így pedig érvénytelen lett az ideje. Később kiderült, hogy a kötelező mérlegelést is kihagyta, ezért hátrasorolták az utolós pozícióba.

Ezáltal Nagy Dani 10 helye is felborult, azaz a második helyre lett száműzve. Az első futamon (ami a második volt) végig nyomás alatt tartotta a világbajnok Rob Huffot, de megelőzni okosan nem akarta, így is világraszóló eredményt ért el, ez volt a MIRA idei legjobb eredménye. A szabadkártyás versenyző nem kap pontot, így viszont mindkét Zengó autó bejutott az első 10-be!

Norbi is megtette a tőle telhetőt, behúzta a Q3-at, ezzel a fő futamon az első helyről rajtolhatott. Megint nem sikerült a rajt, aztán az eső megviccelte a mezőnyt, a nézők egy része is elindult haza, a többiek pedig csalódottan nézték, hogy Norbi „csak” a második helyen fut be csapattársa után, Nagy Dani megint jól teljesít a hatodik hellyel. 

Képgaléria

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top