Keresés
Close this search box.
unnamed

Megkezdődött a jegyértékesítés a budapesti FINAL4-ra!

Az eseménynek immáron tizedik alkalommal Budapest ad otthont. 

A FINAL4 helyszínén tartott sajtóeseményen az EHF Marketing ügyvezetője, David Szlezak elmondta: „Kiemelkedő szezonon vagyunk túl, hiszen 2023-ban büszkén ünnepelhettünk világrekordot: az MVM Dome teltházas volt az EHF Női Bajnokok Ligája döntőjén! Most, hogy a jegyértékesítés megkezdődik a Final4 2024-re, ismét nagyon várjuk, hogy újra megtöltsük a lelátókat a női kézilabda csúcsversenyén. A helyi partnerekkel közösen arra törekszünk, hogy különleges élményt nyújtsunk a kézilabda rajongóknak szerte a világon, és alig várjuk, hogy együtt fejlődjünk és történelmet írjunk Budapesten!

Az EHF női Bajnokok Ligája a Magyar Kézilabda Szövetséggel közreműködésben valósul meg 2024-ben is, amely nemcsak szervezője, de egyben megálmodója is a 2014 óta évről-évre sorra kerülő rendezvénynek. Ilyés Ferenc, a Magyar Kézilabda Szövetség elnöke beszédében visszatekintett az elmúlt évek eredményeire: „Nagyon örülünk, hogy a hagyományokhoz híven 2024-ben is Budapesten lesz a női Bajnokok Ligája négyes döntője, amelynek létrejöttében a Magyar Kézilabda Szövetség főszerepet vállalt. A kölni férfi négyes döntő mintájára az MKSZ lobbizott az Európai Kézilabda Szövetségnél a FINAL4 női meghonosítására, majd az EHF által kiírt pályázatot is sikerült elnyernie a rendezésre, éppen tíz évvel ezelőtt. Az utóbbi két alkalommal az MVM Dome különleges kulisszát biztosított az eseménynek. Idén júniusban teltház, több mint húszezer néző előtt két magyar csapat játszhatott felejthetetlen meccseket. Mindezt nehéz lesz megismételni, de kollégáimmal, valamint az EHF Marketinggel és a Nemzeti Rendezvényszervező Ügynökséggel együtt mindent megteszünk ezért, hiszen az elmúlt években már közmondásossá vált, hogy a FINAL4 nem csupán egy sportesemény, hanem sokkal több annál. Egy ünnep, amelyen ott kell lenni!

A jegyértékesítés elindult, a különböző jegykategóriák részleteit Dr. Sas András, a Nemzeti Rendezvényszervező Ügynökség Nonprofit Zrt. vezérigazgatója ismertette sajtótájékoztatón: „A Nemzeti Rendezvényszervező Ügynökséggel minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy a jövő évi esemény is a legszínvonalasabban és legprofesszionálisabban szervezzük meg, ezzel is tovább erősítve Magyarország nemzetközi sportvilágban kivívott megítélését. Öt kategóriában több, mint 20 ezer jegyet tervezünk értékesíteni, lehetőséget biztosítva ezzel arra, hogy a minél szélesebb kör látogathasson el a programra.

Jegyár-kategóriák:
1. kategória: 71 900 forint
2. kategória: 54 900 forint
3. kategória: 40 900 forint
4. kategória: 24 900 forint
5. kategória: 11 900 forint
 
Jegyvásárlás: https://ehffinal4tickets.eurohandball.com/

(Forrás és nyitókép: MKSZ.hu)

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top