Keresés
Close this search box.
szollosizacsikszandra

Térdműtét miatt hosszú kihagyás vár Szöllősi-Zácsik Szandrára

Térdműtét miatt hosszú kihagyás vár Szöllősi-Zácsik Szandrára, a Ferencváros válogatott kézilabdázójára.

Az FTC honlapjának csütörtöki beszámolója szerint a múlt héten tért vissza a pályára vállsérüléséből a balátlövő, aki előbb az MTK elleni bajnokin, majd a Krim Mercator Ljubljana elleni Bajnokok Ligája-csoportmeccsen is a keret tagja volt. A szlovéniai összecsapás második félidejében egy szerencsétlen kontakt után ismét fájdalmas arccal maradt a földön.

„A felvételek alapján igazolódott, ami az első diagnózis alapján is várható volt, Szandra térdében az elülső keresztszalag elszakadt. A csütörtöki műtét után másnap már elkezdődik a rehabilitáció, a visszatérés mintegy hat-nyolc hónapot vesz majd igénybe” – mondta De Jonge Róbert csapatorvos.

A 89-szeres válogatott Szöllősi-Zácsik elmondta: már a sérülés pillanatában érezte, hogy nagy gond lehet, mégis reménykedett, mert másnapra kezdett javulni, enyhülni a fájdalom.

A vizsgálat aztán kimutatta a szakadást, rossz volt szembesülni ezzel a hírrel, de most már arra koncentrálok, hogy minél gyorsabban visszatérhessek a pályára” – közölte a balátlövő, aki nem lehet ott decemberben az olimpiai kvalifikációs világbajnokságon.

(Forrás: MTI, nyitókép: Illyés Tibor / MTI)

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top