Keresés
Close this search box.
pool1

A Network4 közvetíti a Chelsea – Liverpool Ligakupa-döntőt

A Network4 közvetíti vasárnap élőben a Chelsea – Liverpool Ligakupa-döntőt a Wembley Stadionból. A szurkolók kizárólag a MATCH4 műsorán és a NET4+ streamingszolgáltatón láthatják a két sztárcsapat összecsapását. A Network4 stábja már Londonban van, hogy a lehető legtöbb érdekességgel, háttérinformációval, helyszíni bejelentkezéssel láthassa el a nézőket.    

Vasárnap 16:00 órakor két óriás csap össze egymással a Ligakupa-döntőben: a Chelsea és a Liverpool küzd meg a trófeáért. A Liverpool számára aligha lesz sétagalopp a finálé a jó formában játszó Chelsea ellen, hiszen Jürgen Klopp csapata számos sérüléssel küzd. Szoboszlai Dominik már jó ideje bajlódik izomhúzódásával, de kiesett a kezdőből Mohamed Szaláh és Diogo Jota is, utóbbi legalább egy hónapig nem játszhat, sőt a vörösöknek nélkülözniük kell Alisson Becker kapust, Curtis Jonest, Darwin Núñezt valamint Trent-Alexander Arnoldot is. Klopp első kihívása nem az, hogy miként győzze le a Chelsea-t, hanem, hogy kit küldhet be a pályára. 

Kilenc angol Ligakupa-győzelmével a Liverpool az abszolút csúcstartó, legutóbb 2022-ben sikerült elhódítaniuk a trófeát. A Chelsea eddig öt kupagyőzelmet tudhat magáénak, az utolsót 2015-ben. A Network4 stábja Monoki Lehellel és Sebők Vilmossal is ott lesz vasárnap a kultikus Wembley stadionban. A közvetítés 15:30-kor kezdődik a MATCH4-en és a NET4+ streamingszolgáltatón, a kezdő sípszó 16:00-kor hangzik el.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top