Keresés
Close this search box.

Célegyenesben a szervezés

blank

A legmozgalmasabb szakaszába érkezett a ritmikus gimnasztika Európa-bajnokság szervezése. Két héttel a kontinensbajnokság előtt az egyes országok delegációi véglegesítik az utazók listáját, ilyenkor még elég sok változást kell menedzselni – árulta el Kovács Andrea versenyigazgató. Az Eb-re várhatóan 600 sportoló, sportvezető, és bíró érkezik.

„A szervező bizottság gyakorlatilag hajnaltól sötétedésig dolgozik, hogy az egyes országok képviselői minden kérdésükre választ kapjanak, és minden utazással, elszállásolással kapcsolatos igényük ki legyen elégítve. Közben zajlik a jegyértékesítés is” – számolt be az előkészületekről az Európa-bajnokság sajtócsapatának Kovács Andrea.

Az Európa-bajnokságot május 19-én, 20-án és 21-én rendezik meg a Papp László Budapest Sportarénában. A magyar versenyzők jelenleg Szófiában készülnek. A felnőtt egyéni keretből Pigniczki Fanni, valamint a junior kéziszer csapat indult a Sofia Cup-on, amely után egy Világkupát bonyolítanak le a bolgárok. A VK-n Kis Alexandra és Váray Míra lép szőnyegre.

Az Eb hivatalos honlapja: http://rgbudapest.hu/

Jegyinformációk: https://www.jegymester.hu/hun/PlaceInfo/80090/Papp-Laszlo-Budapest-Sportarena 

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top