Keresés
Close this search box.

Könyvbemutató: Sport 2014

Idén a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) saját kiadásában jelent meg az év jelentős eseményeit, történéseit felelevenítő sportévkönyv, a Sport 2014.

Idén a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) saját kiadásában jelent meg az év jelentős eseményeit, történéseit felelevenítő sportévkönyv, a Sport 2014.

A mű keddi bemutatóján számos olimpiai és világbajnok sportoló is részt vett, köztük Hosszú Katinka úszó, Berki Krisztián tornász és Szilágyi Áron vívó.
Borkai Zsolt, a MOB elnöke kiemelte, hogy a magyar versenyzők ebben az évben is számtalan világbajnokságról és Európa-bajnokságról tértek haza érmekkel, helyezésekkel, így van mit felidézni az év végi visszatekintésnél. Hozzátette, számos nagy sporteseményre is szívesen gondolnak vissza a szurkolók 2014-ből, így a labdarúgó-világbajnokság mellett az ifjúsági olimpiára, vagy a hazai rendezésű tornák közül a vízilabda Európa-bajnokságra és a női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjére.
Siklós Erik, a könyv főszerkesztője hangsúlyozta, hogy az 550 oldalas Sport 2014 exkluzív fotósorozatot is tartalmaz. Igyekeztek a 3000 példányban megjelenő könyvben az összes idei fontos sporteseményt felidézni, ezért az utolsó pillanatig vártak a nyomdába küldéssel, amelyre végül november 3-án került sor, hogy az úszók november 2-i, utolsó rövidpályás világkupa-viadala, ennél fogva Hosszú Katinka sikerei is belekerüljenek.

fotó: MOB/Szalmás Péter

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top