Keresés
Close this search box.
2023plqf vangerwen

Ínyencség a sportrajongóknak: élőben, magyar kommentárral közvetíti a Network4 a darts sztárjainak leverkuseni összecsapását

Igazi ínyencség a különleges sportok, azon belül is a darts rajongóinak: a Network4 csoport platformjai élőben közvetítik a PDC Darts European Tour második állomásának minden mozzanatát a németországi Leverkusenből.

Az európai sorozat 13 versenyből áll. Az első forduló után – amelyet szintén láthattak a hazai nézők – március 24-26 között az Ostermann Arenába érkezik a mezőny a European Darts Open nevű tornára. Tábla elé állnak a legnagyobb sztárok, a színes taréjával mindenhol feltűnést keltő Peter Wright, Michael Smith, Michael van Gerwen és Gerwyn Price is. A torna összdíjazása 175 ezer angol font, vagyis több mint 73 millió forint, amelyből 30 ezer font üti a győztes markát, míg a többiek a maradékon osztozkodnak.

Az európai versenysorozatot a Network4 csoport hozza el a magyar nézőknek. A vadonatúj MAX4 csatorna, valamint a NET4+ SPORT streamingszolgáltató pénteken, szombaton és vasárnap is élőben sugározza az összecsapásokat Németországból: 13:00-tól a délutáni, 19:00-től az esti fordulókat követhetik a rajongók, magyar kommentárral

A versenysorozat magyarországi állomását, a Hungarian Darts Trophy-t szeptember 22-24. között rendezik meg Budapesten, amelyet ugyancsak teljes egészében követhetnek majd az érdeklődők a Network4 felületein. A darts kocsmasportból igazi népszerű, látványos sportággá nőtte ki magát az elmúlt években, a rajongói bázisa évről évre nő idehaza is. A sportág legnagyobb sztárjai hatalmas követőtáborral rendelkeznek. A németországi forduló remek betekintést kínál a darts világába azoknak is, akik csak most ismerkednek a sportággal.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top