Keresés
Close this search box.
img 5866

Nagy dobás: pankrációval erősít a Network4

Január 28-tól új időszámítás kezdődött a világ legnagyobb pankráció szervező cége, a World Wrestling Entertainment (WWE) és a Network4 Media Group kapcsolatában. A Royal Rumble az első olyan prémium pankráció-gála, amelyet a magyar nézők teljes egészben élőben, magyar kommentárral követhettek végig a Net4+ streamingszolgáltató felületén, majd felvételről a MATCH4-en is. 

A közel négy órás Royal Rumble a WWE második legnagyobb éves eseménye – 1988 óta minden évben megrendezik. Az idei gálára a floridai St. Petersburgban került sor, a 40 000 fős Tropicana Field arénában, ahová a legdrágább jegyeket 8000 dollárért (2,7 millió forintért) adják, ám csak elméletben, mert a telt ház régóta garantált.

A show címét adó csúcsmérkőzés, a „rumble”, amelynek során 30 pankrátor érkezik másfél percenként a ringbe, hogy aztán kidobálják egymást a felső kötél felett. Az utolsó, aki a ringben marad, mehet a Wrestlemania-nak a főmérkőzésébe, hogy megmérkőzzön a WWE vitathatatlan bajnoki címéért. A rumble mérkőzést a férfi és a női divízióban is megrendezik.

A Royal Rumble meccsnek olyan győztesei voltak az elmúlt 35 évben, mint Hulk Hogan, Dwayne „The Rock” Johnson, Brock Lesnar, The Undertaker és John Cena.

A szombati gála mindössze az első volt a sorban: a Royal Rumble mellett a Network4-en lesz látható többek közt a nyár legnagyobb durranása, a SummerSlam, a mindig kiélezett Survivor Series vagy éppen a pankráció Super Bowljának is tartott WrestleMania 40. Minden gála élőben, magyar kommentárral élvezhetnek a hazai rajongók, az első perctől az utolsóig.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top