Keresés
Close this search box.

A Főtaxi is hirdeti a 17. FINA Világbajnokságot

blank

A 17. FINA Világbajnokság nemzeti főtámogatója, a Főtaxi járművein megjelentek az esemény hivatalos arculati elemei. A magyar úszóválogatott kiválóságai, Verrasztó Dávid és Verrasztó Evelyn is közreműködtek az egyik autó felmatricázásában.

A július 14-én kezdődő, és július 30-ig tartó 17. FINA Világbajnokság közeledtét újabb mérföldkő jelzi a fővárosban. Budapest utcáin megjelentek a Főtaxi világbajnokságot hirdető járművei, új arculatot kapott a cég járműparkja.

A taxik a vb arculati elemeivel díszítettek, a két kabalafigurával, Lilivel és Lalival a középpontban hirdetik Magyarország eddigi legnagyobb sporteseményét.

A világbajnoki ezüstérmes, kétszeres Európa-bajnok Verrasztó Dávid és kétszeres Európa-bajnok testvére, Evelyn is közreműködött az egyik autó felmatricázásában, a vb szervezésében részt vevő munkatársak pedig a köszönetüket fejezték ki a Főtaxinak a minőségi szolgáltatás biztosításáért.

„A világbajnokságot szervező Budapest2017 Nkft. nagyon örül annak, hogy a legnagyobb múlttal rendelkező, megbízható céggel áll partneri viszonyban, számunkra ez hatalmas segítséget jelent, köszönet a Főtaxinak, hogy nemzeti főtámogatóként hozzájárul a világbajnokság sikeres lebonyolításhoz” – fogalmazott Borsa Miklós, a Bp2017 Nkft. szóvivője.

„Lesz dolga a kollégáknak, hiszen a világbajnokságra mintegy 350 000 látogatót várunk, az ide érkezők negyede külföldi lesz. Ahogyan a jegyek értékesítésénél is a hivatalos felületeket ajánljuk, most is azt tanácsoljuk a szurkolóknak, leendő sportszerető vendégeinknek, hogy a Főtaxit vegyék igénybe az utazásokhoz. A sárga taxik motorháztetőjén ott díszeleg a világbajnokságot hirdető matrica, így könnyen felismerhetőek a kocsik, amelyek a főtámogatói szerepből is adódóan behajthatnak a világbajnokság helyszíneire is, ellentétben más járművekkel.”

Fontos szerep juthat majd a turisták és szurkolók utaztatása mellett a taxiknak a 17. FINA Masters Világbajnokságon is. Erre az eseményre 12-15 ezer sportolót vár a Szervező Bizottság, s mivel ezen a vb-n nem lesznek sportolói különbuszok és -járatok, várhatóan a taxik kihasználtsága is emelkedni fog.

„Óriási megtiszteltetés számunkra, hogy a Főtaxi lesz az idén nyáron Budapesten megrendezésre kerülő FINA vizes világbajnokság hivatalos taxi szolgáltatója és egyik főszponzora. Meggyőződésünk, hogy Magyarország legnagyobb taxis társaságaként, 1200 autójával a Főtaxi tudja legbiztonságosabban garantálni a nagy létszámú vendég zökkenőmentes kiszolgálását. Ugyanakkor a sok autó biztosítja azt is, hogy a FINA ismertsége a verseny előtt növekedjék Budapesten” – közölte Vízy András, a Főtaxi szóvivője.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top