Keresés
Close this search box.
Camp Reunion esemenyfoto

IWI Camp & Reunion a Borsodi Beachen július 12-én!

Színes programokkal, kihívásokkal és számtalan egyéb eseménnyel várja a kisebbeket és a nagyobbakat az IWI Camp & Reunion július 12-én Siófokon.

Színes programokkal, kihívásokkal és számtalan egyéb eseménnyel várja a kisebbeket és a nagyobbakat az IWI Camp & Reunion július 12-én Siófokon. Várunk minden mozogni vágyó felnőttet és gyereket, aki szeretne részt venni egy egész napos, kihívásokkal és élményekkel teli programsorozaton!
Vendégünk lesz Tatarek Rezső egy izgalmas Iron Box órával, valamint Katus Attila első könyvének dedikálására is lesz lehetőség! A BioTech jóvoltából az eseményen találkozhatsz Molnár Péter testépítővel, Bogár János ultramaratoni futóval, Schönekker László személyi edző és táplálkozási tanácsadóval, Bán Vivien fitneszversenyzővel és Sebestyén Ágnes fitness bikini modellel.

Az odalátogatók a színpad előtt nem csak klasszikus aerobic órákon vehetnek részt, hanem olyan saját testsúlyos edzéseken is, mint a SpartanFitt vagy a Gladiátor Training. Emellett a táncos mozgásformákat kedvelők számára is tartogat izgalmas órákat a program. Mindezek mellett egyéb események is várják a résztvevőket: fitness bemutatók, rúdtánc workshopok, versenyek valamint egy MentalFitt Challenge kvíz, ahol a résztvevők értékes nyereményekkel gazdagodhatnak. A szervezők a kisebbekre is gondoltak, a nap folyamán több gyerekfitnesz foglalkozás is lesz, szakember vezetésével.
Akinek pedig a nap végére marad még energiája, részt vehet a záró buliban, egészen hajnalig. 18:00-tól Nigel Stately zenél!

Camp Reunion esemenyfoto

Ne hagyd ki, mozogj velünk Te is! További részletes programokért keresd a híreket a www.iwi.hu/rendezvenyek oldalon és a Facebook oldalunkon https://www.facebook.com/events/478362568964521/

Az eseményen a programok ingyenesek, csak a strandbelépő ára fizetendő!

Részletes program:
Színpad program
10:00 – 10:45 – bodyART™ Jármai Anitával
11:00 – 11:45 – Rúdtánc bemutató
13:00 – 13:45 – Alakformáló Dance Csonka Anitával
14:00 – 14:45 – SpartanFit Bánkuti Gabriellával
15:00 – 15:45 – Iron Box Tatarek Rezsővel
16:00 – 16:45 – Gladiátor Training Tóth „ToZo” Zoltánnal
17:00 – 18:00 – Hip-Hop Dance Gomes Martinsszal és csapatával
18:00-tól zenél DJ Nigel Statley
21:00 – MentalFit Challenge eredmények sorsolása, ajándékok átadása

Egyéb programok:
· Katus Attila könyvbemutató és dedikálás
· RúdFitness workshopok Simkó Gina csapatával
· Biotech Challenge értékes ajándékokért: kitörés challenge nőknek, páros bicepsz challenge férfiaknak
· MentalFit Challenge Fitnesz Kvíz, értékes nyereményekért
· Gyerektorna foglalkozás egész nap
· BioTech USA termékkóstoló
· Szaktanácsadás edzés, táplálkozás, táplálék-kiegészítés témakörökben
· A BioTech jóvoltából az eseményen részt vesz Molnár Péter testépítő, Bogár János ultramaratoni futó, Schönekker László személyi edző és táplálkozási tanácsadó, Bán Vivien fitneszversenyző és Sebestyén Ágnes fitness bikini modell.

 

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top