Keresés
Close this search box.

Utolsó simítások a strandszezonra

Még tavaszias, változékony az idő, és ha nem is érződik, vészesen közeleg a nyári napsütéses szezon, amikor előkerülnek a leheletnyi ruhadarabok és a nagy mumus, a bikini is.

Még tavaszias, változékony az idő, és ha nem is érződik, vészesen közeleg a nyári napsütéses szezon, amikor előkerülnek a leheletnyi ruhadarabok és a nagy mumus, a bikini is. Ha csak pár centi hiányzik, hogy a tavalyi csúcsformádat hozd, akkor nincs még semmi veszve, még mindig van időd arra, hogy formába lendülj és leadd azt a pici felesleget, ami a téli hónapokból rajtad maradt. Vágj bele most az alakformálásba! Alább olvashatod Szabó Melinda többszörös IFBB Fitness világbajnok és Arnold Classic győztes tanácsait, hogy neked csak a nyaralásod megszervezésére legyen gondod és eszedbe se jusson a tavaszi diéta pánik.

Ha már csak egy-két hónapod maradt a végső simításokra, akkor a következő tippek segíthetnek, hogy csúcsformába kerülj a fesztivál- és strandszezonra:
A sikeres diétának az a titka, hogy tartsd magad a heti (legalább) háromszori mozgáshoz és mondj nemet a váratlanul rád törő nassolási vágyra. Mivel a hirtelen jelentkező éhség a vércukorszint csökkenésével függ össze, ezért a testtömeg csökkenéshez vezető leghatékonyabb út ennek befolyásolása Ebben lehet segítségedre a Thermo Drine kapszula, amit én is évek óta használok a versenyekre való felkészülés alatt.

A kapszula tartalmaz krómot, ami hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához. Ha ugyanis a vércukorszint nem ingadozik, akkor nehezebben alakul ki hirtelen éhség is, így könnyebben tudod tartani magad a diétás elhatározásaidhoz. Tartalmaz továbbá koffeint, zöld-tea kivonatot, valamint L-Carnitine-t, ami az emberi szervezetben is megtalálható természetes anyag. Hogy mire jó? Például segíthet a legnagyobb kalóriatartalmú energiahordozók, a zsírok mobilizálásában. Így támogathatja az aktív életmódot és erőnléti céljaidat. Mert ugye azt mindenki tudja, hogy mozgás nélkül nincs hatékony testformálás! Ha már energiát tesztek a fogyókúrába, akkor tegyétek azt úgy, hogy sokáig látható legyen az eredménye, akár egész nyáron át.

A diéta során tehát a legfontosabb, hogy összehangoljuk a mozgást, a táplálkozást egy valóban hatásos táplálék-kiegészítővel.
„Ha megbízható és hatékony támaszra vágytoka tavaszi alakformálás alatt, akkor szedjétek a THERMO DRINE kapszulát naponta, közvetlenül az első étkezés vagy a reggeli edzés előtt. Jól bevált társ a gyors diéták kiegészítésére!”– mondta Melinda, a BioTech USA szponzorált versenyzője.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top