blank

Zárult a kamionos fesztivál a Hungaroringen!

blank

Vasárnap a második futamtól nagyon sokat vártunk a Truck EB hungaroringi futamán. Ilyenkor a pilóták a győzelem vagy halál taktikát is bevetik, hiszen van idő a kamiont felkészíteni a következő verseny előtt. 

A rajtrácsra a pilóták a harmadik azaz előző futam befutója szerint, fordított sorrendben álltak fel, így Kiss Norbi az ötödik helyről, míg mögüle az Oxxos angol pilóta indult. Ugyan a piros, azaz veszély zónák a kamionok súlya és tehetetlensége miatt ezúttal nem tették lehetővé, hogy a megszokott helyekről kövessük a futam alakulását, azonban a közönség, amely a kivetítőt is látta, hangorkánnal jelezte, Norbi bizony az első körben kettőt is előzőtt.

Innentől azonban kissé unalmasan alakult a verseny, Reinert és Sascha Leinz kettőse elöl, tisztes távolságban Kiss Norbi és az őt szorongató Adam Lacko. A mezőnyben legalább kialakultak csaták, ennek látta kárát az előző futam nyertese Jochen Hahn, akit a díjkiosztó alatt vontattak be a pályáról, a sérült kamionnal. Így a dobogó maradt a szombathelyi pilótának, amit a közönségnek többször is megköszönt. Dobogón állhatott még a csapatversenyben az Oxxo Racing, annak ellenére, hogy Ryan csak a hetedik helyen ért célba.

 

fényképalbum ide kattintva

 

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top