Keresés
Close this search box.

Éjszakai Autóverseny nyíregyházán!

KZ Invest kupasorozat az idén második alkalommal folytatódik a Nyíregyházi autópiac területén. 

KZ Invest kupasorozat az idén második alkalommal folytatódik a Nyíregyházi autópiac területén.

A kupasorozat 4. állomása lesz és ezen a helyszínen idén a második alkalommal rendezik meg a sikeres autóversenyt. Az autóversenyen amatőrök és profik is egyaránt részt vehetnek és részt is fognak venni. A hangulat a milliő, a parázs csaták egy jól szervezett versenyen, ami jellemezte mindig is e kelet magyarországi rendezvényt.
A verseny 18:30 kor veszi kezdetét, ahol rengeteg érdekes program is várja a kilátogató nézőket. Ez nem csak egy autóverseny, de a belépőjegy mellé Bomba energiaitalt adnak a szervezők ajándékba, és aki esetleg be szeretne ülni egy vérbeli versenyautóba, azoknak is biztosítanak a szervezők lehetőséget. De a nézők között több értékes nyereményt is ki fognak sorsolni, amik között a fődíj egy BMW személyautó használata egy hétvégére.
A versenyre meghívást kapott Angyal Zoltán streetfighter versenyző és Stunt világbajnok is, ami igen nagy látvánnyal fog szolgálni a publikumnak.
Egyszóval rengeteg érdekes program lesz a versenyen.
A verseny műsorvezetője ismét Kőváry Barna lesz.

A versenyre maximálisan 100 versenyző nevezését fogadják el a szervezők. Nagyon nagy az érdeklődés, tehát aki szeretne részt venni ezen a fergeteges arénahangulatú versenyen, az ne habozzon.

Az időjárás remélhetőleg kegyeibe fogadja a versenyzőket és kilátogató nézőket egyaránt, de az eső sem jelent akadályt.

A versenyzők többsége a BMW és hasonló hátsókerekes típussal képviselteti magát a versenyen, ami igen nagy látványt jelent a közönségnek, de a bajor márka mellett a Ladák is nagy számban lesznek a rajtvonalnál.

A nézők között értékes ajándékokat fognak kisorsolni a szervezők és a belépőjegy mellé a verseny egyik támogatója fogja biztosítani a hűsítőt, energiaital formájában.

Tehát augusztus 19.-én éjszakán, az Nyíregyháza autópiac területén, Szeretettel vár mindenkit a Rendezőség!

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top