Keresés
Close this search box.

Kovalainen ismét az F1-ben?

Egykori csapatához térhet vissza a finn versenyző.

 Egykori csapatához térhet vissza a 31 éves finn versenyző.

2014 a visszatérések éve lehet. Miután Kimi Raikkönen bejelentette, hogy visszatér a Ferrarihoz azóta olyan pletykák röppentek fel, hogy Felipe Massa is ahhoz a csapathoz szerződhet, ahol a karrierjét kezdte, a Sauberhez.

Most Heikki Kovalainen körül röppentek fel olyan pletykák, miszerint visszatér a Caterham-hez. Tavaly év végén jelezte neki a csapat vezetősége, hogy nem tartanak igényt a további munkájára, ám most mégis meggondolhatták magukat. 

Tony Fernandes, az istálló tulajdonosa elmondta, hogy az évek folyamán baráti kapcsolatot alakított ki Kovalainennel és nem tartja elképzelhetetlennek, hogy a finn ismét a gárda színeiben róhassa a köröket. „A csapatnak kell a megfelelő döntést meghoznia, szóval ezt a kérdést rájuk hagyom. Butaság lenne a részünkről, ha már most elköteleznénk magunkat, amikor még vége sincs a szezonnak. Viszont a srácaink is jó munkát végeznek, Giedo és Charles is elkapta a fonalat, igaz közel sincs annyi tapasztalatuk, mint Heikkinek. Viszont soha nem panaszkodtak az autóra, a dolgukat végzik és ha valamiben hibáznak, akkor nem fogják egyből az autóra, hogy biztos azzal van a baj és nem nyafognak egy gyorsabb kocsiért. Keményen dolgoznak és a pozitív felfogás is megvan bennük.”

Egy biztos, még semmi nincs eldöntve, hiszen egyik Caterham pilótának sincs a szerződése meghosszabbítva.

 

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top