Keresés
Close this search box.
Fotó: Facebook (Williams Martini Racing / Glenn Dunbar/LAT)

Massát nem vonzza a NASCAR

Fotó: Facebook (Williams Martini Racing / Glenn Dunbar/LAT)

Felipe Massa még mindig boldognak és motiváltnak érzi magát annak ellenére, hogy a jelenlegi csapatával, a Williamsszel a szezon végén jár le a szerződése.

A 35 éves brazil pilóta 2002-ben debütált a Forma-1-ben. Massa 2014-ben hagyta ott a Ferrarit és csatlakozott a brit csapathoz, s jelentős szerepet játszott abban, hogy az istálló fel tudott kapaszkodni a konstruktőri bajnokság harmadik helyére.

Ha Massa szerződését meghosszabbítják, vagy sikerült megállapodnia egy másik csapattal, akkor jövőre a tizenötödik szezonját töltheti a királykategóriában. „Még mindig motivált vagyok és szeretem azt, amit csinálok. Remélem, hogy jövőre is a pályán lehetek, de még egy kis időre van szükségünk. Egyértelműen továbbra is egy jó csapatnak szeretnék a tagja lenni, akikkel a munka is gördülékenyen megy. Azonban ha nem kapok lehetőséget, akkor kétszer is meggondolom, hogy merre tovább… De remélem, hogy jövőre is itt lehetek!”

Sok pilótával ellentétben Massa nem éppen a NASCAR-ban képzeli el a jövőjét, azonban a versenyzésről nem mondana le. „Nincsenek NASCAR-os terveim, viszont más kategóriában szívesen kipróbálnám magam. Benne van a pakliban a WEC, a DTM és a Formula E is, azonban még biztosat nem tudok, majd meglátjuk.”

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top