Keresés
Close this search box.

Csütörtökön nyit a Budapest Boat Show

blank

110 vitorlás hajó, és több mint 70 kiállító várja az érdeklődőket a Budapest Boat Show-n a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban! A kiállítás a hajózás és vízi sportok szerelmeseit egyaránt várja, hiszen mind a pavilonokban, mind a GENERALI Kikötő Színpadon, vagy a bemutató medencében találkozhatunk mindkét témához kapcsolódó cégekkel, programokkal.

A színpadon többek között megtekinthető a hazai építésű és fejlesztésű foileres trimarán, a Hungexpo – Hungarian Silence, de díszvendégként bemutatkozik Fertő-tó, és megismerhető lesz a flyboard is, a Kajak.hu, pedig előadást tart a repülős utazásokról saját sporteszközzel. Mindezek alatt a bemutató medencében kipróbálásra kerül több kis vitorlás, de SUP jóga is zajlik majd a vízen. A szárazföldön, pedig a bátrabbak kipróbálhatnak több Audi modellt is. A programok négy napon keresztül megállás nélkül zajlanak majd, így érdemes ellátogatni a www.boatshow.hu oldalra a bővebb információkért.

A programok mellett is számos látnivaló várja az érdeklődőket, több hajópremier lesz és számos fejlesztés is bemutatkozik az idei hajókiállításon. Az újdonság pályázatnak köszönhetően az elmúlt év legjobb innovációi is ott lesznek a rendezvényen, legyen az elektromos jet-ski, hajó vagy hajóműszer, de bemutatásra kerül a Jeanneau 51 lábas vitorlása is, mely a kiállítás történetének legnagyobb hajója.

blank

A Budapest Boat Show-val egy időben kerül megrendezésre idén az Utazás kiállítás is, így különböző utazás irodákon keresztül tengeri és folyami hajóutakról lehet informálódni és felfedezhetők lesznek a hozzánk legközelebb eső tengerparttal rendelkező országok nem csak hajós, de kulturális vagy gasztronómiai szempontból is.

Külön standot kap az Utazás kiállításon az aktív turizmus, ahol a hazánkban bevezetésre kerülő nyaralóhajók, kikötők és az erre kijelölt vízi utak lesznek megismerhetők. A Karaván Szalonon, mely szintén itt kap helyet, több mint 50 lakóautó lesz megtekinthető és bejárható.

Az eseményre online jegyet a Budapest Boat Show honlapján lehet váltani, míg a helyszínen kizárólag érintéses bankkártyával vagy HelloPay kártyával lehet majd ezt megtenni. Bővebb információkért a jegyvásárlásról, a programokról vagy a készpénzmentes rendszerről, látogasson el a www.boatshow.hu weboldalra.

blank

A kiállítás fő támogatója a Generali Biztosító Zrt., stratégiai partnere a Magyar Vitorlás Szövetség és a Balaton Boat Show, szakmai védnöke a Hajóipari Vállalkozók Egylete, autós partnere pedig az Audi.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top