Keresés
Close this search box.

A biztos célba érés…

blank

Néha könnyebben, néha nehezebben állnak össze a csillagok, de Ifj. Pothánszky László a Speed Rally Team versenyzője kitartott és egy futam kivételével megharcolt a bajnokságban. Most a célegyenesben már a biztos célba érésre összpontosít.

Mastercool , Evocool,

Mennyire ismert számodra ez a pálya?

Legalább az egyik irányt már egyszer teljesítettem még 2013-ban, mikor túrások előtt előfutottunk, akkor Kismarosról Nosztrára kellett a szakaszt abszolválni. Akkor nagyon tetszett, remélem most is fog. Azért volt pár kihívás ebben az évben és jó érzés úgy gondolni egy versenyre, illetve készülni rá, hogy nem teljesen a vak sötétben tapogatózik az ember.

Az utolsó futamon ki ül melletted a jobb1-ben?

Jogos kérdés, hiszen idén sok volt a váltás a navigátor személyét illetően, én szívesen megyek mindkettőjükkel Lacival és édesapámmal is. A most hétvégi záró futam viszont apué lesz.

Mi a tervetek ezen a versenyen?

Első sorban a biztos célbaérés, aztán ha ez megvan, akkor nem bánjuk, ha dobogóra is sikerül felállni. A bajnokságot tekintve mindenképpen a III. kategória 3. helyén végzünk, ezért nincs az a nagy izgalom.

Hogyan készültök erre a versenyre?

Kapott a Suzuki két új gumit, nem mellékesen még sosem mentem új gumival, kíváncsi vagyok milyen lesz, illetve lámpát szereltünk fel, mivel arra számítunk, hogy sötétben végzünk az utolsó 5. gyorson, hiszen már körülbelül 4 órakor sötétedik. Már csak a vasárnap hajnalt várjuk.

Köszönöm a riportot és sok sikert a hétvégére.

Reklámpartnereink:

Fémtiszta Kft., Floor-Tech Kft, Jász és Jász Kft., Tofém 2000 Bt, Rodex Kft, Decran Kft, Index Kft., Golf Kft , Pet-Pack Kft. , Susánszki és Társa Végrehajtó Iroda , Strapa Pack Kft ,  Iszi Produkt Kft., Varrivál Kft , Dr. Marcus ,  Dupont , This Point Informatikai Kft, Szolnoktej Kereskedőház, Nagy és társa Bt. , Dávid fuvarozás , TGA LEA ép.ip Kft, Rév Büfé Révfülöp,

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top