blank

Megyünk hülyülünk egyet!

blank

Az utolsó ORC futam után a Speed Rally Team versenyzője Novák Balázs újra a BMW volánja mögé ül, és az általa és még sokak által kedvelt Kismaros – Kóspallag.- Márianosztra szakaszon koptatja a még idénről megmaradt gumikat. Mi is a terv erre a hétvégére és ki foglalja el a jobb1-et arról beszélgettem Balázzsal.

 

Ózd után miért éppen Nosztra?

Megyünk hülyülni egyet! J Próbáltuk komolyra venni ezt az évet, hol sikerült, hol nem. Annyira ez az Ózdi verseny sem jött össze és idén már nem nagyon fogok menni, gondoltam lenézek erre a futamra, hiszen ezt még a Vác Rally-k időszakából nagyon kedvelem. Komolyabbra fordítva szót, mint ahogy Ózdon kiderült nincsenek jól beállítva a gátlóim és gondoltam ez egy tökéletes alkalom lehet, hogy ezt javítsuk.

Ki lesz a navigátorod?

A szerelőm Kecskés Roland lesz most hétvégén a navigátorom. Jaga családi elfoglaltság miatt nem tud részt venni ezen az esemény, de nem baj most legalább állítgatjuk majd a BMW-t, főleg a már említett gátlókat. Legalább most Roland megtapasztalja, hogy mi a probléma, hátha így könnyebb lesz neki, mint mikor csak elmondjuk mi is a bajunk.

Hogy készültök a versenyre?

Szorítunk, hogy ne essen, mert akkor nem akarok menni. Van még pár közepeskeverékű gumim, ami pont alkalmas arra, hogy itt elhasználjuk. Szóval annyira nem is magára a versenyre készülünk, inkább a javítgatásokra, meg persze, hogy jól érezzük magunkat. Itt nem fog érdekelni, hogy ki milyen időt megy, amúgy sem szívesen foglalkozom vele, de azért a bajnokság futamain nem árt arra is figyelni.

Köszönöm a riportot és ha már az utolsó versenyetek lesz az idén, akkor használjátok ki és élvezzétek is!

Reklámpartnereink:

Iszi Produkt, DuPont, Dr. Marcus, Strapa Pack Kft

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top