Keresés
Close this search box.

Határ Attila: Három hengerrel nem az igazi

blank

Eseményekben nem volt hiánya a Határ Attila – Deák Henrietta párosnak sem a hétvégi CREDOBUS Salgó Rallye2-n.

 

 Sajnos nem sikerült teljesíteni a kitűzött célokat, de nem adták fel!

Szia Atti! Új autóval mentél hazai pályákon. Hogy sikerült?
– Sziasztok! Sajnos nem úgy sikerült, ahogy szeretettük volna. Nagyon készültem rá, szerettem volna megmutatni, hogy egy igazán ütőképes autóval mire is vagyok képes.

Már a salgótarjáni szuperspeciálra is késéssel érkeztetek. Mi történt?
– Igen. Sajnos az autóban nem ment csak 3 henger. A beíróban már be sem indult. Kikéstük a rajtot, így eleve 1 perc büntetéssel indítottuk a hétvégét.

Vasárnapra végül sikerült megoldani a problémát?
– A reggeli szervizben sikerült a srácoknak megtalálni a hibát, és megoldani. Sajnos nem véglegesen, mert a Zagyvaróna – Cered gyorsasági szakaszon ismét előjött a „három hengerezés”, de most nagy valószínűséggel más okozta. Illetve a korábbi hibából adódóan keletkezett egy újabb.

Akkor itt ki is álltatok a versenyből?
– Igen. De a szuper rally keretein belül szerettem volna végig csinálni a versenyt. Igyekeznünk kellett, hogy a 2. kört elérjük! Sikerült is összerakni az autót. Ebben a körben a három gyorsasági szakaszból kettőben abszolút első időt sikerült autóznunk.

Melyik gyorsasági sikerült a legjobban?
– A 3. körben a Zagyvaróna-Cered (Gy8) sikerült a legjobban. Itt tényleg nagyon jó időt tudtunk menni, végre sikerült kihozni a technikából azt, amire valójában képes.

És mi történt a Sámsonháza-Nagykeresztúr (Gy9) gyorson? Valami olyasmit hallottam, hogy leugrott a lökhárító…
– Igen, ott már nagy volt a tempó, hibáztam, és egy bukkanón lecsúsztunk háttal az útról. Nem történt semmi komoly sérülés csak a hátsó lökhárító sínylette meg a dolgot. Becsületből még az utolsó gyorsaságin végig mentünk, de lámpasor nélkül, ráadásul a reflektort sem tudtam felkapcsolni.

Mi a véleményed az autóról? Meg tudnád szokni hosszabb távon?
– Nagyon jó az autó, sokkal könnyebben kezelhető, mint az enyém. Sokat kell vele menni, és ha az ember megismeri, jönnek majd az eredmények. Ez az autó képes arra, hogy sorra hozza a dobogós helyezéseket! Sajnálom, hogy a technikai problémák miatt nem tudtam végig úgy menni, mint az utolsó gyorsaságikon. Nagyon szerettem volna megmutatni, hogy mire vagyok képes egy ilyen autóval.

Hogyan tovább?
– Egyelőre nincs tervben semmi, majd meglátjuk mit sikerül összehozni. Egy biztos, szeretnék továbbra is versenyezni! Szeretném megköszönni Édesapámnak a rengeteg és önzetlen segítséget, és persze a csapatnak, és mindenkinek, aki hozzájárult ahhoz, hogy rajhoz állhassak!

Reklámpartnereink:
Fémtiszta Kft., Copy and More Kft., Golf Kft., Pet-Pack Kft., Lajosházi Csaba E.V., Strapa Pack Kft., Dr. Marcus, Molvi Trade Kft., Fun Carter Kft., Target Sales Group Kft., IEJ Zrt., Jász és Jász Kft., Profitline.hu – a közérthető pénzügyi portál

 

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top