Keresés
Close this search box.

Ifj. Pethő István idén is Ladával támad

Ifj. Pethő István 2015-ben is továbbviszi édesapja örökségét, és tovább gyűjti a tapasztalatokat Lada VFTS-e volánjánál. Kistyutyu idén a Magyar Amatőr Rali Bajnokság (MARB) futamain indul, és kezdésképp a május 9-10-én megrendezett Cered Ralin állt rajthoz Hegyi Imrével az oldalán.

Ifj. Pethő István: – A Cered Ralira az utolsó pillanatban, egy hét alatt készítettük fel az autót, ami azt jelentette, hogy a verseny előtti összes éjszakát végigszereltük. Ennek eredményeképp a VFTS topállapotba került, mi viszont elég fáradtan vágtunk neki a versenynek, és ez sajnos a teljesítményünkön is meglátszott. A pálya is nagyon technikás volt, az itinerírásban is fejlődnünk kell még, és talán fejben sem voltam ott eléggé. Nagyon az út elején járunk még, úgyhogy rengeteget kell tanulni, ez az év is erről fog szólni.

– Idén a Magyar Amatőr Rali Bajnokság futamain állunk rajthoz, és a cél mindenképpen az, hogy egész évben lépésről lépésre tanuljunk, fejlődjünk, és az egyik versenyen megszerzett tapasztalatokat a következőn már mindig kamatoztatni tudjuk. Igyekszünk felnőni az autóhoz és a feladathoz. Köszönjük mindenkinek a segítséget és a szurkolást.

A versenyről készült videós összefoglaló:

https://www.youtube.com/watch?v=hDWLELi2_w0

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top